Bir ara adamın biri rekor kırmak için su altında belli büyüklükte bir kapsül içinde yaşıyordu. Yeme içmesi geliyordu,elektrik sistemi , sağlık kontrolü,... Şimdi ne oldu bilmiyorum, bir daha haber olarak denk gelmedim. Ulan imkanları bana da versinler ********im rekor kırana kadar sualtindan çıkarsam demiştim o dönem ... Hatta internetim de yoktu ona buna koyup duruyordum ortalık da
Bu Suriye'liler nasıl geçiniyorlar asgari ücret maaş ile diye. Bugün bizim siteye çıkan Suriyeli için sosyal yardım dayanışma dan gelmişler. Kadın kocam yok diye başvurmuş. Hanım kocası var burada oturuyordu demiş. Bunlar bu yolu buldularsa yol olur. Denetleme için Mesai saatinde geliyorlar biç de etrafı ayarlarsa duble gelir bir de belediye yardımı var. Adamlar Türkçe bilmiyor ama her yolu öğrenmişler.
Reha başkan bu Suriyeliler bizim sistemin açığını bulmuş kocam yok diyon yardım geliyor. Ulen adamların ülkede 3-4 nikahlı karısı var. Üç karı da gitse sosyal yardımlaşma kurumuna muhtemelen prosedür şöyle. Tapu da üstüne mal var mı. Banka kredi ve hesabı. Bunlar yok zaten garanti yardım alıyor. Bende diyordum ki bu kadar sosyal yardım kime gidiyor diye.
Yer İmleri