En sonunda ıkına,sıkına 150 üstüne attı,oda zoraki...
En sonunda ıkına,sıkına 150 üstüne attı,oda zoraki...
154 üstüne attı çoğunu posta ettim maliyet 149 idi,eskiden 249 nereden nereye,300-400 es geçtim.çok zamanımı çaldı bu deli...
Tertemiz yaptım 166 tavandan geriye çok azı kaldım,nedensiz düşmüştü bende 160-140 arası sildim süpürdüm maliyet 149 yaptı,kötü olanıda maliyetten %25 postaladım kötü olanıda bu![]()
177 yaptı geri geldi,ben kalanlarını 173 postaladım gitti,nasıl olsa iyi bir yerden alım verir bu deli,çok oyaladı beni tefeci![]()
ne demiştik,az ufaktan kalanları vermiştik173 den,bu tefeci böyledir 161 yaptırdı
![]()
İnvestingte düzeltme yapması lazımdı diyorlar,ha öylemi 324 beri düzliye düzliye geldi buralara![]()
169 AMK tefeci galiba yine aşağıya basma niyetin var,çok yükseldinya,200 bile olamıyorsun tefeciii...
340 lira ortalamalı maliyetim vardı.epeydir alım yapmıyordum.bir yerden avanta para geldi.150 den beri azar azar alıp maliyeti 250 lere kadar düşürdüm.umarım bir süre daha oyalanır buralarda da maliyeti 200 un altına cekeriz.önümüz yaz ne de olsa.tefeeci bu fırsatı kullanacak diye umut ediyorum gerci bir sürü sirketi var borsada. sırayla hepsine binecektir.sira tez zamanda bize de gelir insallh.ytd
Yer İmleri