bozcada ve gökçeada bunların dısında çanakkalede denizi güzel neresi var?
Yatırım tavsiyesi değildir.
5M![]()
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Geçen hafta , eryaman da 24 yaşında binadan 128 metrekare daireyi 5.800.000 liraya nakit aldı genç biri. Bina '' ben ayakta zor duruyorum '' diyor. Asansörler her an düştü düşecek. Tadilat firmasıyla evin içini komple yenileme anlaşması yaptı. Söylediğine göre 1.200.000 lira. Komple 7 milyon etti.
tek artısı bence arsa payı. 40 daireli apartman 2400 metrekare arsada. Ben almam şahsen. 7 milyonu verince yeşilova da 3-5 yaşında süper siteler var. Merkeze uzaklığı aynı. Gençleri anlamak zor.
son 2 aydır İbn-i sina ve hacettepe hastanelerine yakın lokasyonda 3+1 daire ( en fazla 15 yaşında ) arıyorum. Tercihen en üst kat.Geçen hafta İncesu cd. üzerinde 10 yaşında en üst katta 6 milyona kiracılı daire vardı, emlakçıya kiracı çıkışı için taahhüt veriyorsa anlaşalım alayım dediğimde ; ben karışmam, kendiniz konuşun dediği için bırakmıştım.
Bu sabah ilan kalkmış. Öğlen orada işim vardı. 6,5 milyona satıldığını öğrendim. Kendi bölgemde ki ilanlar da çarşamba dan itibaren 750 bin ile 1 milyon fiyatlara eklediler. Ankara ya resmen göç akını var. İstanbul maltepe, Ataşehir, dudullu bölgeleri pek değişmiyor.
Yer İmleri