"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Şakir hc nerede bunca yazdı paylaştı kendi tazdiklarina kendi korktu gitti sanırım. Bir inandı bir inanmadı gibi yazdı. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Hissede kalmayı veya gitmeyi etkileyen en önemli şey insanın psikolojisi.
Bu yüzdende denilir ki hissede kalmayı etkileyen yüzde 50 temel faktorlerse tabi buna teknigide dahil etmek gerekir, kalan yüzde 50 de psikolojidir. Oysaki hisse geçen hafta 20 gördü bu hafta 17 akabinde 19 lardayiz. Bir haftada neler yaptı. Ve neler yapabileceğini bilmiyoruz bile hemde şu voaliteli ortamda. Ytd
300 sayfa raporlarini okudum. Kendm uydurmadm ozet oldu sizede sanslisnz
Yanlış anlaşılmasın, hem güven veren duygulara kapılıp gidiyor insan bunda, hemde bir bakıyorsun hissenin hali ortada yılların centi dedirdip heyecan yaptırıyor. Yarına umutla baktırıp bir anda yerini umutsuzluğa çeviriyor. Bu konu geçen haftada bir örneğidir. Ha şimdi gidiyor ha gidecek havası katıyor ama bir bakmışsın başka bir dünya. Mesela yarın ben bugünün devamı gelecek o bulutu kıracak diye düşünüyorken bir başkası aynı numaralar dubaralar diyebilir. Adam gibi bir klip attırmadı, haftaya iyi başlamadık ama yarın o klibi bana attırsın istiyorum. Hayırlısı. Ytd
Yer İmleri