Üstadım, sanırım bayrama kadar 3-4 günlük bir vuruşma aralığımız olacak... bayramdan sonra her şey daha net olabilir...
Üstadım, sanırım bayrama kadar 3-4 günlük bir vuruşma aralığımız olacak... bayramdan sonra her şey daha net olabilir...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Neden daha beter olmadan bitirsinler ki
Zaten trump ı indirmek isteyen kesim vardı bence onlar bu işi hemen bitirmez
Fırsattan istifade petrolü 200 yapıp globalin gazını alırlar
Kaç aydır altındaki gümüşteki hızlı hareketlerin ve nakite dönmenin sebebi bunlar olabilir
Dxy neden ralliye başladı
Akıllı para önceden fiyatlayıp nakite dönmeye başladı
Şimdi savaş var deyip altın gümüş alanlar neden yükselmiyor ki diyor
Çünkü akıllı para ucuzken aldı şimdi her füze atıldığında fırsatını bulup nakite dönüp dxy yükseltyor
Petrol kazançlarıyla ALTIN şort poz. açtım ve şort devam ediyorum..
Günlük trade kazançlarımla mevcut 6 hisseli portföyüme ekleme yapıyorum..
Paylaşımlarım şahsi görüşlerimdir , asla yatırım tavsiyesi değildir.
abd ortadoğudan çekiliyor elbette kolay değil büyük devletler savaş alanından ricat ile çekilir
İsrail devletinin orta doğuda ki nüfus alanı yönetimi Avrupa topluluğuna yeni Napolyon olmaya hevesli macaroni önderliğindeki konsorsiyuma devrederek
abd CIA için en önemli 2 meteryal olan afganistanda ve ortadoğudaki kokain ve petrol muadilini güney americadan yerine koydu bu cihetle buralarda debelenmesine gerek yok
şimdi çok yoğun bir biçimde çin e kaptırdığı üretim ve sanayi tekrar abd ye geri getirmek için yapmış olduğu kalkınma hamlelerine devam edecek
bu borçla sürdürülemez politikalara devam etmesi mümkün gözükmemekte,içerideki bir çok daşş.eyaletlerden daha bağımsız politikalara yönelik sesler dahada yükselmişken
önümüzdeki süreçte Kıbrıs ülkemiz için en önemli gündem maddesini teşkil edecek yeni oyun sahası olacak
bayrut dubai ….küresel çetenin ülkelerini soyanlardan parayı aktaracağı yeni merkezi neresi olarak belirlenecek ,sanırım artık bu belirli tampon bölgeler yerine merkeziyetsiz para kripto üzerinden olacak yapılacak
çok bahse konu dolar olası hakimiyetsiliğine karşı bunun altyapısı teknolojik ve hukusal olarak hazırlandı geriye düğmeye basmak kaldı
trupun kurtuluşu Ortadoğu bataklığından çıktıktan sonra bu bloccain diye adlandırılan teknolojik paralar üzerinden olacak ,bir elin çok güçlü bir elin bu varlıkları zor dizginlediği aşikar ,baraj kapakları açıldığı zaman teknolojik altyapısı güçlü olan ların yeni servet sahipleri ve mevcutlarında yeni sahiplerine transfer edileceği süreç başlayacak
altını incelerken dikkatimi çekti paylaşmak istedim... turkuaz indikatör, leylak içinden çıkar ve taşıyıcı görevini sürdürür.. 2 indikatör birleştikten sonra kırılmaları halinde düzeltme daha aktif hale gelebilir.. son olarak 2 indikatöründe yataya döndüğü seviye 5022.261
turkuazın aşağı çaprazı ile bu seviyede eşit hale gelmeleri ve kırılmaları söz konusu olabilir... bu nedenle yakın takip edilmesinde yarar var... yükselişin devamı için 5194.995 seviyesi üzerine çıkmalı ve yeşil ve beyaz değerleri eşit olmalı...
iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
piyasanın şu anki mevcut durumu teşbih ve tesbih diziminde hata olmaz misali;
ayaküstü pisuvara işemeğe benziyor
son damla için yapılan mücadele aslında onun klozete kavuşmasından ziyade beyaz külotta leke yapmama mücadelesidir
ha bu bilgi ne işe yarar ? …....
Yer İmleri