Aracın ön konsolun da telefon elinizde olması , gözükmesi yeterli 3000bintl yemeniz için, uyardım
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
doğrudur eski bir uygulama demek halen devam ediyor,.bankaya yatırılacak dediler, oradan kontrol etmeye çalıştılar bir dönem,
tabi orayada da yatanı az yatırıp o şekil sürdürüyor, kira kontratı ile bire bir olsun yeterli,...
bir gün Hindistan Mumbaideyiz,...bir mağaza önünde durduk hediyelik bir şeyler bakacağız,...eşyaları çantalarımızı taksiye bıraktık, ...
bir gözümüz mağazada bir gözümüz takside,..mağazadan taksi hem adımlık hem görüş alanımızda, baktık araba da cam açık, kapı kilitsiz olduğu halde taksici diğer taksiye doğru uzaklaştı bizi beklerken onunla muhabbet ediyor,...
hemen koştuk sinirli, sarstım adamı, dedim ne yapıyorsun çantalarımız özel eşyalarımız arabada,..bunlar kaybolursa biz ne yaparız,...
''burada bir şey olmaz ki'' dedi,....
şehir İstanbuldan kalabalık bir şehir, adım başı Bengladeşli dilenciden geçilimiyor, zenginlik ve fakirlik yollarda caddelerde yana yanalar,...ama:
''burada bir şey olmaz ki''
çok düşündüm sonra niye ''orada bir şey olmaz'',...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
yok bu dediğim farklı şu kadar harcama yapmışsın şurda villa almışsın...
şurda araba almışsın...şu şirkettede %7 ortaklıgınız var...
fakat hesaplara baktıgımızda şirketten hiç kar payı gibi bir çıkış olmamış...
kısaca sen ne ayaksın demişler...şimdi buraya atmam etik olmaz belgeyi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
her kimi bulurlarsa saldırıyorlar
bir halt olacağı yok.
web tapuya bişeyler olmuş![]()
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri