Originally Posted by indregandi ao ao
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Originally Posted by indregandi benim çalıştıklarımdan, akkız, ykb, asels, thyao,...özellikle asels kuvvetli alımda, bir kez daha destekten dönmeyi başardı,.. thyao henüz direnç altında, oda direnç geçmeye kalkarsa hem kendi uçar, hem buraları uçurur Originally Posted by indregandi asels
ilk 5 hisse hacim verebilecek var mı? bende aefes, akbnk, asels, enkaı, eregl, burada bir kaç gündür aefes en üst görüyorum, doğrumudur bu,..
Originally Posted by indregandi ilk 5 hacim verebilecek var mı? bende aefes, akbnk, asels, enkaı, eregl, burada bir kaç gündür aefes en üst görüyorum, doğrumudur bu,.. normal olanda yani forex asels, tüpraş,işc,thy,akbank görünüyor
Originally Posted by tovbekar normal olanda yani forex asels, tüpraş,işc,thy,akbank görünüyor zaten garibime gitti,..a efes olsun özeli varsa bir iki gün,.bir k ça gündür o şekil olunca mantara basmayayım dedim,.. mtx den bakıyorum bu arada
Originally Posted by indregandi yani derler ya uçurumun kenarında,... tek teker tuttu, yoksa derler hani...o şekil de tutunuyor,... ben şimdilik flat izlemeye devam ediyorum,... Originally Posted by indregandi 15450 den short Originally Posted by indregandi trend desteğinde, destekte tutunup tutunamayacağı, kırıp kırmayacağı henüz belli değil Originally Posted by işçi74 Bugün tutmaz hocam, mümkün değil, beş gün herşey olabilir az önce belirgin aşağı kırdı, kırdı diyebilirim bende
son durum
Originally Posted by indregandi seç buuuuuuuulllllllll, kirli çıkı seç bulllllllllllL Millete kurtlu ayva satarak başladı bu işe...Çakal...
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Forum Rules
Yer İmleri