Sayfa 120/690 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 953 - 960 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. AYLIK GRAFİK NİYE BÖYLE ÇIKTI BİLMİYORUM..
    AMA EN AZINDAN 0,99 KADAR BİR ORTA ÇİZGİ OLMASI LAZIMDI..

2. bu grafik derki
    TAVANA GİDERKEN ÖNLER ALIŞ YAZDIM
    ARKALARI SATIŞ DOLDURDUMMM
    DÜŞÜŞTEDE KADEMELİ SIRF SATIŞ YAZDIM DER....

3. Bu hisse de ne temel analiz var ne teknik analiz. Bu hissenin babası var o ne derse o ulur. Yapılan tüm teknik ve temel analizlere saygım var. Fakat bu hisse kumar hissesi. Kumar da kasa hep kazanır daha ne diyelim. Bu hisseye gelen de kumar masasına oturduğunu biliyor. O yüzden hiç kimse ah vah etmesin.

4.  Alıntı Originally Posted by HTCBAT Yazıyı Oku
    BUNA YORUM YOK.
    HAFTA BAŞINDAYIZ..
    HAFTALIK...
    aferin çok iyi görmüşsün yarın o boşluk dolar yola devam eder...

5. Eder eder burdan bi kaptirdimiydi uzaya bile cikar.
    Ben gene kotu senaryoyu soyliyim birisi cikti 400 500 bin lotla. (yani yaklasik 300 bin tl bile degil)hareketi baslatti.3 4 gun tavanla dikkati cekti sonra ver ky hop magmaya.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hatta bu kisi diger koydeki bilmis arkadasta olabilir.5 6 ay evvel kynin psikolojisini bu yukselise alistirdi.yukselis karari alinca da mö anlasti diye verdi gazi.sonra hop yukselt ver kyya

7.  Alıntı Originally Posted by emreunsal34 Yazıyı Oku
    Eder eder burdan bi kaptirdimiydi uzaya bile cikar.
    Ben gene kotu senaryoyu soyliyim birisi cikti 400 500 bin lotla. (yani yaklasik 300 bin tl bile degil)hareketi baslatti.3 4 gun tavanla dikkati cekti sonra ver ky hop magmaya.

bu hisse bist 30 hissesi değil ne bekliyordun sanki..bilançosunu inceledin mi harikalar yaratan bir şirket mi yok...tam bir kumar hissesi başka izahı yok...bu hisseyi alırken her türlü senaryoya hazırlıklı olman lazım...kısaca paranı yok sayman lazım...yok ben buradan zengin olacağım diyorsan sıfır ihtimal yedirmezler...

8. Çıkarken bangır bangır reklam yapan arkadaşlarda ortadan çekildiğine göre durum çokta iç açıcı değil.Neyseki malın yarısını elimizden zamanında çıktık.Sıfır maliyetli kalan 10.000 Lotla filmin sonuna kadar burada olacağım.Umarım yüksek maliyetli arkadaşlarımızda en kısa sürede zararlarını çıkarırlar.

Sayfa 120/690 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •