Sayfa 463/948 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Değerlenme raporunu Garanti Yatırımın yapması..

100K satışı da Garanti Yatırımın yapması tesadüftür herhalde..

Bu emirlerin telefon ses kayıtlarını istemek lazım...
     Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Dün 13.55 işlemi ve sonrasında bu tip işlemler olma olasılığı çok yüksek .....

Aracı kurumların sicili ne kadar önemli olduğu bir kez daha tescillendi....

(28.Temmuz SPK bülteninden alıntıdır)

Dün yapılan hareketin ses kayıtlarına bakmak lazım..Varsa tabii..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

2.  Alıntı Originally Posted by fernando Yazıyı Oku
    günaydın bol kazançlar,

Garanti'nin sattığı 110 bin lot cep to cep görünüyor bütün işlemler 13:55 te olmuş seans açılınca alabilen yok.
    110 bin satiş'a karşılık 110 bin alış girilmiş.Normal zamanda bu kadar alıcı olmaz bu hisse de.
    Tam olarak boyle değil. İlk seans eğer emirler silinmediyse tabana kadar kaç lot varsa ikinci seans o alim emirlerinin hepsi 2.42 den gerçekleşti. Mesela tacirlerin 150 ser adetlik kademelere dağılan alışlarınin hepsi 2.42 den gelmiş. Miktarlar düşük olduğu için spek e dokunmaz. Daha fazlasını alırlar nasıl olsa.

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by gabros Yazıyı Oku
    Tam olarak boyle değil. İlk seans eğer emirler silinmediyse tabana kadar kaç lot varsa ikinci seans o alim emirlerinin hepsi 2.42 den gerçekleşti. Mesela tacirlerin 150 ser adetlik kademelere dağılan alışlarınin hepsi 2.42 den gelmiş. Miktarlar düşük olduğu için spek e dokunmaz. Daha fazlasını alırlar nasıl olsa.

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Olay şöyle olmuş demek satan arkadaş direk tek emirle satışı 2,42 den girdiği için yukarıdan alış yazan olsada satış emri daha aşağıdan girildiği için hepsi 2,42 den gerçekleşmiş burda alış yazanda değil tabana tek seferde satış yazanda bir sıkıntı var bilerek tabanı göstermiş veya yanlışlıkla o fiyata yazılmış olabilir ama yanlışlıkla olmadığı belli çünkü gerçekleşen işlemlerin kalanını karşılayacak oranda karşılık alım yazılmış

4.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Olay şöyle olmuş demek satan arkadaş direk tek emirle satışı 2,42 den girdiği için yukarıdan alış yazan olsada satış emri daha aşağıdan girildiği için hepsi 2,42 den gerçekleşmiş burda alış yazanda değil tabana tek seferde satış yazanda bir sıkıntı var bilerek tabanı göstermiş veya yanlışlıkla o fiyata yazılmış olabilir ama yanlışlıkla olmadığı belli çünkü gerçekleşen işlemlerin kalanını karşılayacak oranda karşılık alım yazılmış
    Bu yazına okudum aracı kurumu aradim bana 2.42 den gelmiş sağol kardeşim bilgi icin

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Bu yazına okudum aracı kurumu aradim bana 2.42 den gelmiş sağol kardeşim bilgi icin

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet dün ikinci seansa girerken 2,42 üzerinden nereden alış yazan olduysa hepsine 2,42 den gelmiş bir anlamda piyango vurmuş demek ki yani 2,80 den 10000 lot yazılmış olsaydı onuda 2,42 den gelecekti adam sırf taban için 2,42 yazmış

6.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Değerlenme raporunu Garanti Yatırımın yapması..

100K satışı da Garanti Yatırımın yapması tesadüftür herhalde..

Bu emirlerin telefon ses kayıtlarını istemek lazım...
    Aynen katılıyorum sana kardeş. Garanti in yapması manidar.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Endeks de neşeli günler sona erdi!

8. Endeksin düşmesi burayı alakadar etmez burada satan değil bekleyen var.

Sayfa 463/948 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •