Sayfa 945/1024 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Artık yeni müşteriye daha az oran veriyolar.

Burgan temdit 14 aldım. 14.10 bile onay alamadı.
    Ben de 103 bin tl yi odeaya gündelikden aktardım. 13.90 a geliyor. 0.10 için aylık bağlamam. Doları kovalayacağım.
    3.42 hedef fiyatım buraya geleceğini düşünüyoum 1 aya
    Brezilya realinin mb sinin faiz indirmesine ragmen yil ici en dusuk seviyelere inmesine bakarsak bu durumda bizdede dolarin o seviyeye inmesine imkan olabilir ....oradan alinirmi mevcut sartlarda alinir....ha akdenizde ki petrol gaz aramalarinda ulkeye yetecek kadar petrol gaz bulunur bu bambaska bir ekonomi demektir ...boyle bir durumda borsa 250 000 dolar tl 1.5 tl olur.

subeden EFT sanirim= kontrol etmeden gondermis olmalisiniz.............

Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    ICbC derken alttaki ICBC EFT ŞARTLARINI da düşünüp faiz hesabı yapmak lazım:

internet eft limiti günlük maksimum 20k ve ücret 3 tl
    şubeden internet ücreti 60 tl
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Rum, bize o petrol yada dogalgaz i yedirir mi saniyorsunuz..............

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Brezilya realinin mb sinin faiz indirmesine ragmen yil ici en dusuk seviyelere inmesine bakarsak bu durumda bizdede dolarin o seviyeye inmesine imkan olabilir ....oradan alinirmi mevcut sartlarda alinir....ha akdenizde ki petrol gaz aramalarinda ulkeye yetecek kadar petrol gaz bulunur bu bambaska bir ekonomi demektir ...boyle bir durumda borsa 250 000 dolar tl 1.5 tl olur.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Rum, bize o petrol yada dogalgaz i yedirir mi saniyorsunuz..............
    napıacak savasmı acacaklar 40 yıl once denediklerinde savası noldugu goruldu 40 yildaki turkiye savas teknolojisi aynımı ? ya da yunanistanmı savas acıcak 2 sini toplasan nufusları 15 milyon istanuldan az ...turkiye de natodan eee yani? istedigini yapar denizin yarısı bizim degilmi yahu

5. odeadan 150 k arkadasa 32 lik 14.10 dan bagladık adam sevine sevine gitti daha bu dedim 1 puan dusmus hali olsun ben is bankta 10.50 den baglıyordum diyor ben boyle bankalar oldugunu bilmiyordum diyor bre cahil muhendis hicmi sagına soluna bakmıyon

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    napıacak savasmı acacaklar 40 yıl once denediklerinde savası noldugu goruldu 40 yildaki turkiye savas teknolojisi aynımı ? ya da yunanistanmı savas acıcak 2 sini toplasan nufusları 15 milyon istanuldan az ...turkiye de natodan eee yani? istedigini yapar denizin yarısı bizim degilmi yahu
    Bunun icin savasmiyacak ta, ne icin savasacak ?

Kendi sularindaki serveti caliyor, ses cikartmiyorsan, sunepe bunlar demezmi, baska taleplerle gelmezmi ?

700 Bin kisilik orduyu, 4 tane kicikirik bolucu alcak icinmi besliyorsun ?

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    subeden EFT sanirim= kontrol etmeden gondermis olmalisiniz.............

evet düzeltiyorum icbc şubeden eft ücreti 60 tl

8. tcmb:

Enflasyon hala katılığını sürdürüyor. Çekirdek enflasyonda da gevşeme görülmüyor.

Enflasyonda belirgin iyileşme görülene kadar sıkı para politikası sürdürülecek. Gerekirse ek sıkılaştırma yapılacak.

Enflasyonda görülecek dönemsel dalgalanmalar nedeniyle , para politikasında erken gevşeme yapılmayacak, Enflasyonda belirgin ve kalıcı düzelme beklenecek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 945/1024 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •