Sayfa 72/298 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 569 - 576 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Geçen 3 aylıkta zarar eden bir masa dört sandalye şirketi nasıl kar açıklayacak anlatırsanız seninirim
    bu hisse neden 2,4x lara çıktı bilmediğiniz açık öğrenin kendiniz anlarsınız

2. İlk üç aylıkta 2016 yılı karını geri vermiş yalansa söyleyin.269 milyar zarar.ha gerçi bu zararı bizim mahalle bakkalına yapar ama neyse.

3.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    İlk üç aylıkta 2016 yılı karını geri vermiş yalansa söyleyin.269 milyar zarar.ha gerçi bu zararı bizim mahalle bakkalına yapar ama neyse.
    FAALIYETLERIMIZ

KAPSAMINDA; SIRKETIMIZ ILE ISVERENLER ARASINDA 1 OCAK 2017 – 20 OCAK 2017 TARIHLERI

ARASINDA SOZLESMESI YAPILMIS IS TOPLAMI

ASAGIDA BELIRTILMISTIR.

ISLERIN

TOPLAM SOZLESME BEDELI: 15.070.000,00 TL’DIR.

BU

SIPARISLER ILE BIRLIKTE 2017 YILI ICERISINDE FATURALANABILECEK IS TOPLAMI

20.01.2017 TARIHI ITIBARI ILE 37.400.000,00 TL ‘YE ULASMISTIR.

al bak bakalım neymiş biz bunun kahrını neden çekiyoruz neden satmıyoruz bilmemek değil öğrenmemek ayıp olan

öz sermayede 13,500.000 civarında bunu belirteyim

4.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    FAALIYETLERIMIZ

KAPSAMINDA; SIRKETIMIZ ILE ISVERENLER ARASINDA 1 OCAK 2017 – 20 OCAK 2017 TARIHLERI

ARASINDA SOZLESMESI YAPILMIS IS TOPLAMI

ASAGIDA BELIRTILMISTIR.

ISLERIN

TOPLAM SOZLESME BEDELI: 15.070.000,00 TL’DIR.

r

BU

SIPARISLER ILE BIRLIKTE 2017 YILI ICERISINDE FATURALANABILECEK IS TOPLAMI

20.01.2017 TARIHI ITIBARI ILE 37.400.000,00 TL ‘YE ULASMISTIR.

al bak bakalım neymiş biz bunun kahrını neden çekiyoruz neden satmıyoruz bilmemek değil öğrenmemek ayıp olan

öz sermayede 13,500.000 civarında bunu belirteyim
    Öyle çok karlı bir şirket olsa patronlar hisseyi satar mıydı?
    Akıllı olan biz aptal olan onlar mı?
    Endeks 108 binden döndü kağıt daha 1.95 te sürünüyor kar satışları başlarsa inşallah yukarı giderde ters yapar.bulutsuz havada yağmur beklentisi eee belki yağaR

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Öyle çok karlı bir şirket olsa patronlar hisseyi satar mıydı?
    Akıllı olan biz aptal olan onlar mı?
    Endeks 108 binden döndü kağıt daha 1.95 te sürünüyor kar satışları başlarsa inşallah yukarı giderde ters yapar.bulutsuz havada yağmur beklentisi eee belki yağaR
    siz şans eserimi aldınız bu hisseyi patron kim hisse ortaklardan oluşuyor kim başa geçerse o götürüyor devran böyle dönmüş bir patron olsa bu hisse 10tl ederdi

6.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    siz şans eserimi aldınız bu hisseyi patron kim hisse ortaklardan oluşuyor kim başa geçerse o götürüyor devran böyle dönmüş bir patron olsa bu hisse 10tl ederdi
    He şans eseri aldım gardaş,yoldan geçiyordum kaça kilosu dedim al anası al batan geminin malları bunlar dedi adam.bende ver ordan bakalım bi poşet dedim seç abi seç dedi bende seçe seçe aldım

7.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    He şans eseri aldım gardaş,yoldan geçiyordum kaça kilosu dedim al anası al batan geminin malları bunlar dedi adam.bende ver ordan bakalım bi poşet dedim seç abi seç dedi bende seçe seçe aldım
    o zaman işi bilenlere bırak bırak da seni zarardan kara çıkaralım olmaz mı bir hayrımız da olsun küçük ky'e

8. Ben sizin gibi kelime oyunu yapmayacagim . Beklemeye devam inatciyim inadjmdan donmeyecegim .bu hisse olacak olacak. YTD

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 72/298 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •