-
Arkadaşlar özellikle de yeni girecek olan heveslenen arkadaşlar. Burada yazılan kaçacak, uçacak, ben girdin vole vurdum, şöyle kazandın böyle kazandım yazılarına lütfen aldırış etmeyin. Ayın 18/0772017 tarihinden önce bu sayfada kimler varmış kimler yokmuş şimdi kimler var kimler yok inceleyin. ESEM kumar hisesi. Bura da yazanların ne niyet ile yazdıklarını hiç kimse bilmiyor. Fakat böyle bir hissede şayet çok yazı yazılıyor ise ve uçacak kaçacak deniliyor ise mutlaka durup düşünün. Yaptığı hareketler sizce normal mi? Zaten hisse diyor ki ben sakatım. Bunu anlayamamak enayilik olur. Esem isterse 10 TL olsun dönüp bakmayın. Satıp çıkanlar üzülmesin hisse tavan oldu ah keşke satmasaydım diye. Bu hisse de hayır yok tamamen şer var. Paranızı aileniz ile çoluk çocuğunuz ile yiyin. İllaki borsa diyorsanız da İMKB 30 hisesi alın. Buradaki adamlar çakal işleri küçük yatırımcıyı söğüşlemek. Geçim kaynakları bu. Yani bizden çok akıllılar. Onlar ile dans etmeye gerek yok. Buradaki eski hisse sahibi üç beş kişi vardır. Bizler zaten parayı pula çevirdik o yüzden inse de çıksa da bizi çok etkilemiyor. Kendi adıma buradaki para benim için önemli olan parada değil o yüzden bu kadar rahat yazıyorum. Ama temelinde bu çakalların garibanların parasını söğüşlemesine de izin vermek istemiyorum. Yaşadığım tecrübeyi de sizlere aktarıyorum. Alın alır almayan almaz. ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri