Sayfa 23/814 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 177 - 184 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Evet günün gerizekalisini seciyorum halk yatırımdaki arkadaş, günün uyanigi ise gedikten 38 den 20.000 alıp 41 den 10.000 nini satan arkadaş... allah hepimize ky nin bile akıllı olanını nasip etsin herkesin moralinin içine edip giden tipleri allaha havale ediyorum asla ytd

2. Trnskzede senin yazdığını anlamak için cevirmen lazım. Biraz anlaşılır yazarmisin.ayrica o dediğin kisi kimdi emremiydi.ytd

3. O zamanda olmayacağını da bilmesi gerekirdi. Ama amaç yüzde yüzlere dayatip iyi bir testere dişi yle karı 2 ye katlamak ve gariban ky nin beklediği big bang i 3 5 ay ittirmekti. Şimdi şunu bilin ey olumluler eğer önümüzdeki ilk yukselis bu sefer yüzde 50 lerde kalırsa big bang yine otelenecek demektir. Ama kanal daraldı artık yemez. Ytd

4. Birisi hariç herkese selam,

Ne demiş Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî;
    "Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına"

5. Ya da İmam Gazali'ye bakalım o ne demiş:

"Cahillerle tartışmayın, çünkü ben hiç galip gelemedim."

6. Ve bir ayet. Furkan Suresi-63

"Ve Rahman´ın kulları; O kimseler ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve cahiller kendilerine laf attıkları zaman «Selametle!» derler;"

Öyleyse; "Selametle"...

7. Ve gelelim hisseye. Son hareketten önce atmış olduğum grafiği çizmek için teknik analiz uzmanı falan olmaya gerek yok arkadaşlar. 2 dk google amcaya sorup 3-5 yazı okuyup 1-2 video izleseniz eminim bir çoğunuz o sıkışmayı gösteren 2 çizgiyi çizerdiniz.
    Nitekim ben de aynen bu şekilde yaparak 2 çizgi çektim ve paylaştım. Sonuç ortada.

Gelelim günümüze, bildiğiniz üzere (bilmeyenler öğrenmiş olur) geçtiğimiz günlerde SPK bir tebliğ yayınladı ve özellikle sosyal medya üzerinden yapılan her türlü yorumun grafiğin paylaşımını "piyasa bozucu faaliyetler" kapsamında değerlendirileceğini (yatırım danışmanı olmayanlar için) bildirdi. (özet geçiyorum dileyen netten detayını okuyabilir) Hal böyle olunca yeni durum ile ilgili kendimce çizmiş olduğum grafiği üzülerek paylaşamıyorum.

Burada bir kişiye sebep olana (ne yönde olursa) Rabbim 10 katını versin diyerek herkese saygılarımı sunuyorum (birisi hariç)

Hayırlı bereketli kazançlar.

8. Teknikcilere saygim vardir ama gidin garan halk vb. Kağıtlarda bakin çünkü bu kağıt habere bile bakmaz patron ister gider patron ister durur geçmiş de cook örnekleri var. Bide ikinizde bu kağıtta eskisiniz kavga yapmanızın bi anlami yok fikiriniz varsa söylersiniz diğerleride saygı diymak zorundadir

Sayfa 23/814 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •