Sayfa 223/964 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Nasil bir hareket dairesel mi doğrusal mı Harmonic mi aşağı mı yukarı mı uçarak mı ne hareketi 4.5 yıl oldu yetti artık ..
    Danıştay kararıyla adamlar yatırımcıyı sirkelemeleri için tekrar uzun blr zaman kazanmış oldu.

Zaman sıkışıklığında giderildi ve artık iyi polis oyununa da gerek kalmadı, belki bir süreliğine. Bu sunulan geniş zaman diliminde tahtacı artık tahtada keyfince doğrusal dairesel yamuksal harmonik harmonik olmayan hareketler çizer

Tabi bazı traderlar dışında diğer yatırımcıların büyük çoğunluğun, tahtacıların kendi çalıp kendi oynadıkları tahtada ne tür doğrusal dairesel yamuksal figürler çizeceklerinide pek umursadığı yok.

Yatırımcıların çok büyük çoğunluğu bu çağrı veya şirket fesih filminin sonuna görme taraftarı. Onlar için önemli olan bu iki filmşn sonunda nasıl bir doğrusal veya dairesel hareket olacağı onun için bazılarının forumlarda sürekli eşleşme şişleme oldu olmadı veya uçacak kaçacak çakılacak diye efek yapmalarından pek aldırdıklarında sanmam

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Danıştay kararıyla adamlar yatırımcıyı sirkelemeleri için tekrar uzun blr zaman kazanmış oldu.

Zaman sıkışıklığında giderildi ve artık iyi polis oyununa da gerek kalmadı, belki bir süreliğine. Bu sunulan geniş zaman diliminde tahtacı artık tahtada keyfince doğrusal dairesel yamuksal harmonik harmonik olmayan hareketler çizer

Tabi bazı traderlar dışında diğer yatırımcıların büyük çoğunluğun, tahtacıların kendi çalıp kendi oynadıkları tahtada ne tür doğrusal dairesel yamuksal figürler çizeceklerinide pek umursadığı yok.

Yatırımcıların çok büyük çoğunluğu bu çağrı veya şirket fesih filminin sonuna görme taraftarı. Onlar için önemli olan bu iki filmşn sonunda nasıl bir doğrusal veya dairesel hareket olacağı onun için bazılarının forumlarda sürekli eşleşme şişleme oldu olmadı veya uçacak kaçacak çakılacak diye efek yapmalarından pek aldırdıklarında sanmam
    Bazı görüşlerinize katılıyorum ama çağrı fesih veya GK un önemi kaldı mı sizce' 3 aydır gk olcak noldu şirketle paralel hareketler var gibi. Zaten şirket 4.5 yıldır yamuk yapıyor bıktık artık yeter diyorum. Ky karşı yapılan türlü harekete karşıyım dost doğru , ok gibi olmak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Bazı görüşlerinize katılıyorum ama çağrı fesih veya GK un önemi kaldı mı sizce' 3 aydır gk olcak noldu şirketle paralel hareketler var gibi. Zaten şirket 4.5 yıldır yamuk yapıyor bıktık artık yeter diyorum. Ky karşı yapılan türlü harekete karşıyım dost doğru , ok gibi olmak lazım.
    Evet herşey dosdoğru ve ok gibi olmalı.

Hlssedarı ortaklıktan aleyhine neler neler yapılmadi ki, veya diğer hlssedarjarı ortaklıktan ekarte etmek neler neler yapılmadı ki... hemde okadar kolayı görülecek yöntemlerle. Ama ne şirket yönetimine müdahale edildi nede ciddi bir yaptırım uygulandı.. ( sadece spk birşeyler yapmaya çalıştı ve çalışıyıor)

Yani devleti yönetenler ve onların güdümünde olan devletin kurumlarını dosdoğru ve ok glbi olmalı. Ve hukuğunds dosdoğru ok gibi olmasını sağlayabilmeler ki ülkede herşey dosdoğru ve ok gibi işleyebilsin.

Şimdi birileri yine gelip siyaset yapmayın diye kendini paralayacak evet dosdoğru ve ok glbi yazılınca, yamuk yumuklukların görünmez olmsını isteyenler hemen dinsel ve milli manevi olguları demogojilerine katarak gerçeklere örtü çekmek için çırpınıp duruyorlar.

Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Bursa grubunun şirket yörüngesine girdiği endişesini bende taşıyorum inşallah yanılırım şirket iyi niyet gösterdimi yok.grup liderlerinin starejisi varmı yok.mahkemeden beklenti varmı yok.grup liderleri şirketle görüşüyormu bilen varmı yok.daha yoklar sıralanabilşr ama kimseyi etkilemek istemem .yalçın bey ve ismail bey siz hedef olacaksınız bunu bilin.

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Bursa grubunun şirket yörüngesine girdiği endişesini bende taşıyorum inşallah yanılırım şirket iyi niyet gösterdimi yok.grup liderlerinin starejisi varmı yok.mahkemeden beklenti varmı yok.grup liderleri şirketle görüşüyormu bilen varmı yok.daha yoklar sıralanabilşr ama kimseyi etkilemek istemem .yalçın bey ve ismail bey siz hedef olacaksınız bunu bilin.
    Bu kadar net yargılarda bulunmamalı. Ayrıca yaptıkları girişimlerde gelişen süreçler hakkında bilgileri sadece bu girişime aktif katkı sağlayan hissedarlarla paylaşmalarında doğal hakları.

Ayrıca eğer şirket yönetimi yatırımcıların haklarını gözetleyecek ve güvene akacak bir çözüm be anlaşma sunmaları halinde, bu teklifleri değerlendirmelerinde doğal.

Şuan yürütülen işler yatırımcılar lehine itelelici bir güç oluşturduğunu düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    gelişen süreçler hakkında bilgileri sadece bu girişime aktif katkı sağlayan hissedarlarla paylaşmalarında doğal hakları.
    🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒armut piş ağzıma düş olsun isterler birlik olunacak gelin gatılın dendiğinde sessiz galıp uzaktan izlerler.Sonrada bize burdan niye bilgü vermiyon derleeee.

7.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒armut piş ağzıma düş olsun isterler birlik olunacak gelin gatılın dendiğinde sessiz galıp uzaktan izlerler.Sonrada bize burdan niye bilgü vermiyon derleeee.
    Sanırım sadece oluşum içindekiler genel kurulda oy kullanacak... böyle yazdığınıza göre diğerlerine ihtiyacınız yok... ne diyelim hayırlısı olsun öyleyse

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    Sanırım sadece oluşum içindekiler genel kurulda oy kullanacak... böyle yazdığınıza göre diğerlerine ihtiyacınız yok... ne diyelim hayırlısı olsun öyleyse

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Artık gk da digerleri onları bunları yoggg adamların blokeleri çözüldü çözülecek hâla ne diyelim hayurlusu diyonuz tabiside hayurlusu.

Sayfa 223/964 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •