Sayfa 469/549 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by amor6666 Yazıyı Oku
    onu bunu bilmiyorumda amma sabır varmış bende arkadaş
    senin gibi daha çok insan var merak etme,hele umantar bi çıksın bakalım ortayada,serzenişleri gör sen o zaman

Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    onu bunu bilmiyorumda amma sabır varmış bende arkadaş
    Yinede temkinli ve dikkatli olun derim dostum.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Yinede temkinli ve dikkatli olun derim dostum.
    temkinliyiz ama beklemekten başkada bir caremiz yok trade etme kesinlikle olamaz bile ne yapacağı belli olmaz
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Risk iştahı doruklarda olunca, düşük değerli hiselere de yönelme oluyor. Dikkat edilirse, temel verilere göre ucuz hiç hisse kalmadı. İyi günde kötü mal, kötü günde de iyi mal olmazmış... Borsa iyi günlerde. Kötü mal olmaz... Şimdilik...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. 1,15-1,23 oradan 1,63 leri göreceğimizi düşünüyorum,göle maya çaldım ya tutarsa::)) sonrası haberler gelir ise bakarız,sulzer abimize sorarız hasta yatalak adamı ayaklandımı diye::))

bastı aşağıya
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7. 1,2 olursa matematik arkadaş babasına nasıl hesap verecek bakalım,erkenden satı idi,babası başını ağrıtmasın:)

Alıntı Originally Posted by rado Yazıyı Oku
    1,2 olursa matematik arkadaş babasına nasıl hesap verecek bakalım,erkenden satı idi,babası başını ağrıtmasın:)
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Sayfa 469/549 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •