Sayfa 959/1024 İlkİlk ... 4598599099499579589599609619691009 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Besiktas belediye halk tuvaleti 5 lira ..dısarida 33 lira olan peynir ,bim de binvezir sabun gibi sert koyun keçi karışık tam yağlı peynir 21.5 lira ..soda ben 25 yaşındayıdimm 50 kurus 45 oldum 50 kuruş ..17 sene önce evlendim sucuk 35 tl şimdi 50 .16 sene once çocuk hastalandı augmentin aldım 44 lira şimdi 30 lira ..10 sene önce arabanın lastiğini değiştirdim .500 lira verdim şimdi 600 lira ..eskiden muz multi milyarderlerin evinde idi şimdi zebil..en komiğide bulaşık makinası evlenirken 500 e aldım şimdi de 500 .düşünüyor insan o paraları nasıl vermişiz ..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    teknolojinin ucuzlamasinda yada uluslararasi sirketlerin TR ye urunleri daha ucuza getirmesinde hukumetin hicbir rolu yok

bunlar butun dunyada olan seyler

2. Son dakika haberine göre yeni bir kanser türü bulunmuş tıp adamları bu yeni kanserin adını dolar kanseri olarak nitelemisler. 7 ay yatayda kalma , 394 ten 3.50 ye gerileme belli başlı sebepleri .daha çok e türkiye de rastlanan bu kanser türünün tedavisi için tl ye geçme , zararına satma, Euro'ya parite gibi önlemlerin etkili olduğu söyleniyor. Ekonomi bakanlığı vatandaşlara dikkat edin almayın önerisinde bulunuyor.

3. İçtiğiniz suyun ne kadar kaliteli olduğunu buradan bakarak öğrenin.Anlı şanlı markaların ne kadar foktan olduğunu görünce şok olacaksınız.

Gıda Güvenliği Hareketi Türkiye Ambalajlı Su Raporu-1
    http://www.gidahareketi.org/su/

Gıda Hareketi Ambalajlı Su Raporu Tablosu - Google E-Tablolar
    https://docs.google.com/spreadsheets...gid=1592768352

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Son dakika haberine göre yeni bir kanser türü bulunmuş tıp adamları bu yeni kanserin adını dolar kanseri olarak nitelemisler. 7 ay yatayda kalma , 394 ten 3.50 ye gerileme belli başlı sebepleri .daha çok e türkiye de rastlanan bu kanser türünün tedavisi için tl ye geçme , zararına satma, Euro'ya parite gibi önlemlerin etkili olduğu söyleniyor. Ekonomi bakanlığı vatandaşlara dikkat edin almayın önerisinde bulunuyor.

bunlar hep ilaç şirketlerinin uydurması, sözde TL ilacını satmak için algı yönetimi yapıyorlar. yermiyiz YEMEYİZ

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Son dakika haberine göre yeni bir kanser türü bulunmuş tıp adamları bu yeni kanserin adını dolar kanseri olarak nitelemisler. 7 ay yatayda kalma , 394 ten 3.50 ye gerileme belli başlı sebepleri .daha çok e türkiye de rastlanan bu kanser türünün tedavisi için tl ye geçme , zararına satma, Euro'ya parite gibi önlemlerin etkili olduğu söyleniyor. Ekonomi bakanlığı vatandaşlara dikkat edin almayın önerisinde bulunuyor.

Adamın yazdığı yazıya bak sonra ciddiye alınmayı bekliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Yeşilköy (Avrupa) mü, Çiftehavuzlar (Anadolu) mu?
    Yesilkoy

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Enflasyon konusunda guzel muhabbet donmus dun.
    Enflasyonu yenmenin bir tek yolu vardir o da Tuprs almaktir.
    Inanmayan acsin grafiklerine baksin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku

Kacanin pesinden kosulmaz, kovalanmaz dedik ama dinlemediler. Simdi bunun cezasini cekecekler bi sure daha.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 959/1024 İlkİlk ... 4598599099499579589599609619691009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •