Sayfa 488/639 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    😂😂😂 Durum o kadar vahim mı Usta??? Yine ara vereyim yorum yapmayim...

Ya da hergün şirkete hisseye burada isyan edeyim...
    sen şirket batsa bile güzel şeyler yazmaya devam et

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Seni anlamak zor. Madem hisselerini sattın niye gelip yorum yapıyorsun cidden enteresan birisin...

Elimde akpaz olmasın helallesir bir daha yorum yapmam.
    Sana akpazdan para kazanabilmenin yolunu anlatiyorum.kac kere uyguladim.kesin çözüm..

3. Ümit hocam biz bekleriz. Sen umudunu yitirme. Buradan güzel ayrilacaz inşallah

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Sana akpazdan para kazanabilmenin yolunu anlatiyorum.kac kere uyguladim.kesin çözüm..
    % 15 % 20 kazanç için inan Akpaza bulaşmam. O kadar hisse var iyi kötü gündem takip edip teknikten biraz anlarsan başka hisselerden her türlü % 15 kazanırsın...

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    % 15 % 20 kazanç için inan Akpaza bulaşmam. O kadar hisse var iyi kötü gündem takip edip teknikten biraz anlarsan başka hisselerden her türlü % 15 kazanırsın...
    Katılıyorum.Trade için çok daha cazip hisseler var.Akpaz'da küçük adetlerle trade yapılabilir ama orta seviyedeki portföyle dahi hareket etmek çok zor.35'den 200 bin adet hisse alsanız,40'dan 200 bin adeti satabilecek misiniz örneğin?Bence zor.Yapabilene de helal olsun,tebrik ediyorum.
    Nûn

6. Mynet'deki diyalog.Yorumsuz

aktepe2014: bu hissenin grubu A MI B Mİ C Mİ bilen var mı

mahmut_1979_gjvbo: yok kardeş bilen yok..öğrenebileceğin bi yerde yok...başka hisselere sor..bi bak bakim bilen varmı..varsa bizede söyle..
    Nûn

7. Geçen sene Ramazan ayında da satışlar düşmüştü, bu sene de düşmüş. Neden? Alkol mü satıyoruz?
    Nûn

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Katılıyorum.Trade için çok daha cazip hisseler var.Akpaz'da küçük adetlerle trade yapılabilir ama orta seviyedeki portföyle dahi hareket etmek çok zor.35'den 200 bin adet hisse alsanız,40'dan 200 bin adeti satabilecek misiniz örneğin?Bence zor.Yapabilene de helal olsun,tebrik ediyorum.
    Usta bu işi galiba 10 bin lot ile yapıyorlar bence....

O para için açık konuşayım değmez...

Sayfa 488/639 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •