Sayfa 107/1013 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bakın ...

Yaşım yetmiş.

Kendi düşüncemdeki insanlarla bile zor anlaşıyorum.

Solcuyum.

Ayrılıkçı Kürtlere sempati duyan eski tüfek solcularla geçinemiyorum.

Laik cumhuriyetçiyim...

Yılın 6 ayı sahillerde, yazlıklarda keyif eden, Mustafa Kemal yalellisinden başka söyleyecek bir şeyi kalmayan insanlarla niza içindeyim.

Sizin açtığınız bir kaç başlık sizin yeterli referansınız.

Kadın subay astsubayların başörtüsü serbestisine yaklaşımınız bana acaip ters.

Bu konuda değil tartışmak 6 sene yemeden içmeden konuşsak anlaşamayız.

Laik cumhuriyet olmazsa olmazım.

Bşka hiç bir garantim yok.

Onun da ortadan kalktığı gün bu ülkeden eğer gücüm varsa çeker giderim.

Farklı fikirdeki insanlarla 15 senedir sanalda tartışırız.

Bir gıdım anlaşma olmadı.

Ne bizden onlara, ne onlardan bize sempati ile bakan olmadı.

Benim böyle bir umudum yok.

Dolayısıyla böyle bir düşüncem de.

Bana arkadaşlık teklifi göndermişsiniz.

Teklifinizi nazikçe reddetmek durumundayım.

Benim sizin düşüncenizde bir arkadaşım olabilme ihtimalini, ne yazıkki, tüm iyiniyetime rağmen olanaklı görmüyorum.

Ne yazıkki, ülkemiz işte bu halde. Dolar kurunun yükselmesinden, arşı alaya çıkmasından bile kötü bir durum bu. Ve bence asıl sorunumuz üzerinde hiç bir siyasi yöneticinin niyeti yok. Bundan besleniyorlar.

Bundan en çok beslenen de, belli.

Kötünün, ahlaksızın, rüşvetçinin, çirkinin tanımında sizlerle anlaşamamız başlıca sorunumuz...

O zaman umut da dostluk da kalmıyor.

Kötüye ahlaksıza, adaletsize, densize oy vermediğimiz gün belki bir ümidimiz olacaktır.

Hoşçakalın.
    Bora bey, düşüncelerinize aynen katıldığımı ifade etmek istedim. Saygılarımla.

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by Modelci65 Yazıyı Oku
    Bora bey, düşüncelerinize aynen katıldığımı ifade etmek istedim. Saygılarımla.
    +1........

3. 1000 kişinin çalışabilecegı ama 10000 kişinin istihdam edildiği ve hiçmi hiç kar edemediği şirketlerden mi bahsediyorsun. Yaşım geceleri saymazsak 22 :-)

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    trajik bir durum çöpe gidiyor dediğin bu vatanın parası
    yav sevgili troll kardeşim,

bu vatanın parası da, biz papua yeni gine vatandaşı mıyız? bizi niye çakma enflasyon oranlarıyla, yanıltıcı dolar beklentileriyle kazıklayıp duruyorlar bi sorar mısın abilerine.

"adamlara vatan millet yaptım yemediler, köprü ücretlerini niye dolara bağladınız o zaman, geçmediğim köprünün zararını bile niye dolar üzerinden ben ödüyorum kardeşim diye soruyolar, ne diyeyim abi" diye bi sor abisi.

cevaplarını bekliyorum kardeşim. yok yok şaka beklemiyorum. uğraşma.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bat yahu...

Bat da kurtulalım...

Hatta tuttuklarınla bat. Batın da bize göre bu ülke kurtulsun.

Yeter be.

Sizden mi öğreneceğiz vatan sevgisini, vatana bağlılığı.

Bizim biraya gelip de, kah kar, kar zarar edip kendimizce yazıştığımız bir başlığa arada bir gelip huzur bozmanız, laf sokuşturmanız, senin gibi selam vermeyeceğim adamların bize hayat, ahlak şu bu dersi vermeye niyetlerinden gına geldi artık.

Bana ne senin şu bu yatırımdan elde ettiğin kardan.

Bana ne senin gelecek düşüncelerinden.

Bana ne senin doğru diye seçtiklerinden.

Beşiktaş türbünü ağzıyla bir kaç şey daha söylemek isterdim ama bana yakışmaz.

Sana ve senin gibi bu başlıktakilerin huzurunu bozanlara çok yaraşırdı bundan eminim.

Sabah sabah uğraştığımız şeylere bak yahu.

6.  Alıntı Originally Posted by Mustafa5899 Yazıyı Oku
    1000 kişinin çalışabilecegı ama 10000 kişinin istihdam edildiği ve hiçmi hiç kar edemediği şirketlerden mi bahsediyorsun. Yaşım geceleri saymazsak 22 :-)
    Sadece arazilerinin onda birine satılan o şirketlerden mi bahsediyorsunuz. Alavere dalavere yaparak vergi kaçıran şirketler mi yoksa. Hadi cevapla...

O bahsettiğiniz yazar kasayı acaba şimdi bir esnaf tepki olarak atabilir mi acaba ya da atarsa başına neler gelir bir cevaplayabilir misiniz?

Biz bu ülkeyi, atalarımızın savaşarak kazanıp kurduğu ve bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti'ni çok seviyoruz.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

o kardes su anda copcu olarak calisiyor- youtube de bulabilirsiniz.........

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    O bahsettiğiniz yazar kasayı acaba şimdi bir esnaf tepki olarak atabilir mi acaba ya da atarsa başına neler gelir bir cevaplayabilir misiniz?

Biz bu ülkeyi, atalarımızın savaşarak kazanıp kurduğu ve bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti'ni çok seviyoruz.

Sayfa 107/1013 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •