Sayfa 1009/2404 İlkİlk ... 95099099599991007100810091010101110191059110915092009 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 8,065 - 8,072 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bak sana bir örnek vereyim isim önemli değil.
    bu adam yıllar önce benimle aynı ufak ufak varant oynardı şimdi on binlerce takipcisi var hisse ile ilgileniyor ve şu kadar bastım kaldırdım kağıdı bu kadar bastım yazıyor.
    bu parayı nereden bulmuş olabilir?
    Anladığım kadar sizde SOSYAL MEDYA da siz de sörf yapıyormuşsunuz gibi me geliyor
    gerçi ben sizi yakalayammış olsam da

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    tabiki tweter face den bahsediyorum. burayla veya başka bi topikle ne ilgisi olabilir. herkesin düşüncesini yazma hakkı var. zaten topikler bu yüzde açılmadımı? kimin başkasının düşüncesini yargılamağa hakkı var. ama grup kurarsan böyle şeylerle her zaman karşılaşma ihtimali var. okudum bazı yazılarki ona göre söylüyorum ve bu kadarına niye katlanabiliyorlar diyorum. çünki bugün beni engellersin yarın biri daha çıkar. nasıl bişey olduğunu tam olarak anlamıyorum ama var bi çıkarları.. neyse konu dağıldı mesajla olmuyor anlaşamıyoruz. bak sana bi örnek vereyim isim önemli değil. bu adam yıllar önce benimle aynı ufak ufak varant oynardı şimdi on binlerce takipcisi var hisse ile ilgileniyor ve şu kadar bastım kaldırdım kağıdı bu kadar bastım yazıyor. bu parayı nerden bulmuş olabilir?
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Anladığım kadar sizde SOSYAL MEDYA da siz de sörf yapıyormuşsunuz gibi me geliyor

koptum ya
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    abi ben bi tahmin yaptım çakıldım gerçeği görerek oynuyorum. onun için şöyle olur diyemem..
    zuhahahhahaaaaa

Hocam keyfine göre yaz ya ,seni seviyoruz bilirsin
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben daha önce diğer topikte söylemiştim. önceden site filan bimezdim sadece facede yazardım. şimdi orayıda bıraktım. çok oldu hemde..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5. 134275 ... vur palacan kırbacıııııııı vurrrrrrrrrrrrrrrrrr perişan ettin şorterleri ya
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    zuhahahhahaaaaa

Hocam keyfine göre yaz ya ,seni seviyoruz bilirsin
    bence en mantıklısı bu çünki adam ne yapacak nerden bileyim ama bi tahminim var tabiki ama sadece tahmin. tahmin oluncada kumar oluyor. ben kumarda yokum kimseyide bulaştıramam..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    önceden site filan bilmezdim sadece facede yazardım.
    şimdi orayıda bıraktım.
    çok oldu hemde..

Benden önce ve benden sonrakinden bahsediyorsun
    Fikrini alabilirmiyim? Bu Grafikteki indikatör iş GÖRÜR mü ?

8. Endeks buradan dönerse haftaya çamlak çömlek patlar diye düşünüyorum..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 1009/2404 İlkİlk ... 95099099599991007100810091010101110191059110915092009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •