Originally Posted by Bear_Bull öncelikle bol şanslar, hayırlı kazançlar. USD opsiyon işlemlerini hep bankadan mı yapıyorsunuz? Viop tarafında USD opsyon işlemi yapan var mı? Ben yapiyorum bearbull....tahmin edersinizki....haziran %26 getiri sagladim....temmuzda %4 kaldi....agustos icinse...3.465-3.660...araligina kurdum....ust ve alltinida sigortaladimm...ozetlee
Originally Posted by leventa Ben yapiyorum bearbull....tahmin edersinizki....haziran %26 getiri sagladim....temmuzda %4 kaldi....agustos icinse...3.465-3.660...araligina kurdum....ust ve alltinida sigortaladimm...ozetlee USD put satış call satış şeklinde prim toplama stratejisi mi? sigorta içinde satılanların alt üst kullanım fiyatlı put alım ve call alım ile sigorta şeklinde mi işlemleriniz?
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by Bear_Bull USD put satış call satış şeklinde prim toplama stratejisi mi? sigorta içinde satılanların alt üst kullanım fiyatlı put alım ve call alım ile sigorta şeklinde mi işlemleriniz? Evet abi aynenn
Originally Posted by leventa Evet abi aynenn Ay sonuna kadar zararimida karimida biliyorumm....dolar nerede olursa....suan icinn strateji bu...henuz acik birseyini bulamadim
Forum Rules
Yer İmleri