Sayfa 16/213 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 121 - 128 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. EKGYO için,
    Aralıktan bu yana güzel bir yükseliş trendinde olduğunu düşünüyorum. 3,13 bantının üzerinde kaldığı sürece 3,20 ve kırıldığı takdirde 3,28, 3,35 bantlarına doğru bir hareket gözlemlenebilir. 3,13 bantının aşağı kırılması durumunda ise 3,06 ya doğru bir gevşeme görülebilir. trend aşağı kırılırsa da 2,94 noktalarına geri gelebilir. uzun vade için mutlaka bilanço karlılık durumlarına da bakmak gerekir. kendi görüşümdür. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2. Üstad şu Oylum a da bi bakabilirmisiniz? Teşekkürler

Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    EKGYO için,
    Aralıktan bu yana güzel bir yükseliş trendinde olduğunu düşünüyorum. 3,13 bantının üzerinde kaldığı sürece 3,20 ve kırıldığı takdirde 3,28, 3,35 bantlarına doğru bir hareket gözlemlenebilir. 3,13 bantının aşağı kırılması durumunda ise 3,06 ya doğru bir gevşeme görülebilir. trend aşağı kırılırsa da 2,94 noktalarına geri gelebilir. uzun vade için mutlaka bilanço karlılık durumlarına da bakmak gerekir. kendi görüşümdür. YTD.

Üstat kolay gelsin atpete sana zahmet bi göz atabilirmisin maliyetimi 1.50 ye anca çekebildim forumda çok yorum yapanda yok bist 90 bin biz zarardayız rica etsem nası gözüküo teşekkür ederim

4. SANKO için bir analiz rica edebilirmiyim

Sent from my Lenovo P70-A using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by efegs Yazıyı Oku
    Üstad şu Oylum a da bi bakabilirmisiniz? Teşekkürler

Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
    merhaba,
    OYLUM için,
    B grubu bir kağıt ve hacmi çok düşük gibi gözüküyor. 1,75 lerdan 3,15 fiyatlara çok kısa sürede gelmiş ve düşüşü de maalesef aynı hızda olmuş. grafiğin çok doğru noktalar verebileceğini düşünmüyorum. Ama yinede 2,07 üzerinde kalabilirse 2,15, 2,24, 2,34 bantlarına doğru hareket olabilir. aşağıya doğru 2,07 kırılırsa da 1,88 ve 1,80 e doğru gevşeme görülebilinir. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

6.  Alıntı Originally Posted by Paşalı36 Yazıyı Oku
    Üstat kolay gelsin atpete sana zahmet bi göz atabilirmisin maliyetimi 1.50 ye anca çekebildim forumda çok yorum yapanda yok bist 90 bin biz zarardayız rica etsem nası gözüküo teşekkür ederim
    merhaba,
    ATPET için,
    1,31 önemli bir seviye gibime geliyor. yükselebilmesi için bu seviyenin üzerinde kalması gerekir. üzerinde kalabilirse 1,37, 1,44 ve 1,52 bantlarına doğru yükseliş görülebilinir. 1,31 de tutunamazsa 1,15 ve 1, 10 seviyelerine kadar gevşeyebilir. çok sert hareketler yaşanmış dikkatli olmak lazım. YTD.

7. Çok tsk ederim.

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

8. sayın jamıryo, vestl'e bakabilirmisin grafiğe göre devamı gelecek gibi. YTD.
    Son düzenleme : orencik; 04-03-2017 saat: 19:40. Sebep: isteğe bağlı

Sayfa 16/213 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •