Bu kadar yeter herhalde..
Tabii simdi uzun ve artistik yazi ile cevp vereceksin..
Ancak borsada edebiyst sokmez..
Yanildin mi yanilmasin mi? hemde defalarca hemde cok ama cok kotu yanildin. Onu de yeter
Bu kadar yeter herhalde..
Tabii simdi uzun ve artistik yazi ile cevp vereceksin..
Ancak borsada edebiyst sokmez..
Yanildin mi yanilmasin mi? hemde defalarca hemde cok ama cok kotu yanildin. Onu de yeter
80 binde defalarca cokus bekleyen biri kalkmis simdi 150 bin hayali kurmayin diyoor.. arkadas suan tam 30 bin puan yanilmissin bistte..
4.20 hedef vermissin 3.80 de usd 3.50 arkadas biraz yuz olur insanda
sayın pin bu kadar kızgınlık ve ofke niye? farzedelim veya kesinlikle sayın mohikan yanılsın..birileri hisse soruyor. sayın mohikanda cevaplaıyor grafıklerle sayımını yapıyor..bu hrafıklerden veya sayımlarından zarar gorenlerın oldugunu zannettmıyorum?
birde sız eski forumdaki Pin misiniz?
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Neden mi?
Ortada degil mi?
Ahkam keserek net ifadelerle yazmak o zamanda bu zamanda..
Artislik yapip.. ralli bekleyene sen ictin gibi asagilayici ve kibirli yazilar yazacaksin..
Bu kadsr buyuk hatalar yalmana ragmen halen artislik ve ukala yazilarina devam edeceksin..
Ayiptir ya ayip..
80 de cokus bekleyen adam kalkmis 150 hayal kirmayin diyor?? Arkadas 30 bini napcaz noldu 80-110 aradaki 30 bin??
Bnm kizginligim halen ben bilirm edalarina.. analiz edersenhata yaparsin ciksr yanildim yaa hemde buyuk yanildim der adam olan
zannedersem. bu topik sayın mohikanın, burda Teknik analiz yapıyor ve yorumluyor. kimse bu topige zorla girmiyor...fikirlerini begenip begenmemek analiz konusundaki bu size kalmış..ama hitap ve benzetmeleriniz hoş değil (ukala ,artislik,adam olan vs gibi kelimeler..) yazdıklarınızı bir daha gözden geçirmenizi temenni ederim.
Yer İmleri