Sayfa 980/1024 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,157
    millet dolar çıkacak ,vadeli daha iyi,borsa çakılacak veya çıkacak muhabbetinde...ben asıl öğrenebilseydim genel eğilimi öğrenmek isterdim.Çünkü hep tersi oluyor........dediğim gibi asıl mesele doğru zamanda doğru pozisyonda olmak..3,94 den millete doları kitlediler...70-80 bin arası çoğu ky den malı kaptılar bistte..o zamanki algılarda hep dolat tl 5 olacak borsa 50 bine inecek muhabbetiydi....ne algı operasyonu yaptılar ama...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Yani biz mevduatcilarin parasi borsaya gelsin diye yaziyoruz, yamyamiz, oylemi.

Kivraniyoruz.

Hakikaten cok dogru bir nick almissin sen.
    Borsa topiğinde değil mevduat topiğine gelmişsin.Aradığın kan burda galiba..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Su issizlik fonuna nezaman sulanacaklar ben onu merak ediyorum koca bir 100 milyar kuzu gibi yatiyor hergecen gun de buyuyor.
    kullanılıyordur belki.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    belki onlar da dth tutuyordur.
    öyle zaten,bunlar parayı yurtdışında dolar/euro olarak tutar. yandaşların DTH olarak bile burada para tuttuğunu sanmıyorum. ya kasada yada vergi cennetlerinde tutarlar. insider trading yapmayı alışkanlık haline getiren bu yandaşlar bıyıklı olarak BİST'te vur-kaç yapmayı da çok sever. ama en sevdikleri iş açığa satış yaparlar ve siyaset üzerinden bir palavra sıktırırlar,hopp milyonlar cebe. BİST'i sağmal inek gibi sağarlar. TL ciyi nasıl sağıyorlarsa orayıda sağarlar. şimdilik dövizciye ilişemiyorlar çünkü döviz basamadıkları için çaresizler,ancak bıktırma politikası ile KY'e sattırmaya çalışırlar, yiyenler satar. bunlarda toplar...

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Zarardaki şirketler de halka arz olacak Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek: Engelleri kaldırıyoruz

"ŞİRKETLER KURTULACAK"
    Şimşek, söz konusu mevzuat değişikliğiyle şirketlerin yatırımlarını banka kredisi yerine sermaye piyasalarının sunduğu imkanlardan yararlanarak finanse etmesinin sağlanacağını vurgulayarak, `Şirketlerimizi yüksek finansman giderlerinden kurtarmayı ve kar eden birer şirkete dönüşmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.` dedi.

http://www.businessht.com.tr/piyasal...-icin-aciklama

Daha ne desin adam, gel vatandaş gel borsaya gel diyor ,zarardaki şirketleri kurtar diyor , ZORUNLU BES ile sizi soymaya kalkıştık ama millet yemedi şimdi de YANDAŞ batık şirketleri sizden çalacaklarımızla kurtamaya çalışıyoruz diyor. Yine diyor ki sizin gibi ileri zekalı vatandaşlar olmasa BETON ekonomisi ile yarattığımız AĞAOĞULLARI nasıl 3. ORTANCALARI alacaktı diyor. Bu kadar açık açık diyor ya milletin aklıyla alay ediyor yada milletinin kafa yapısını çok iyi biliyor. Hala borsa diyenlere diyecek bir şeyim yok ama bulaşmayana aman diyorum başka da bir şey demiyorum. Zaten paranızı enflasyon altı faizle heba ediyorsunuz bari tamamını kaybetmeyin.
    Rapora göre İMKB`de, 26 yılda hisseleri işleme kapatılan 55 şirket şöyle:
    ``Abana Elektromekanik, İhlas Finans, Raks Elektronik, Aktaş Elektrik, İktisat Finansal Kiralama, Sabah Pazarlama, Alfa Menkul Değerler, İntermedya Yayıncılık, Sabah Yayıncılık, Apeks Dış Ticaret, Kepez Elektrik, Santral Holding, Arat Tekstil, Koniteks Tekstil, Sevgi Hastanesi, Asil Çelik, Koruma Tarım, Sezginler Gıda, Birlik Tütün, Köytaş Tekstil, Sifaş İplik, Çukurova Elektrik, Lio Yağ, Simtel Ticaret, Demirbank, Marmara Bank, Söksa
    EGS Egeser, Medya Holding, Sun Elektronik, EGS Finansal Kiralama, Meges Boya, Tam Sigorta, EGS Holding, Mensucat Santral, Toprak Kağıt, Emek Sigorta, Metaş, Toprakbank,Emsan Beşyıldız, Mudurnu Tavukçuluk, Tunca Tekstil, Emsan Paslanmaz Çelik, Nasas, UKİ konfeksiyon, Esbank, Nergis Holding, Ünal Tarım, Facto Finans, Polylen İplik, Yaşarbank, Gorbon Işıl, Rabak, Gümüşsuyu Halı, Raks Ev aletleri``
    hala faal olmasına ve para basmasına rağmen hükümet tarafından tüm yatırımcılarının yıllardır hakları gasp edilen ÇUKUROVA ve KEPEZ`in batan şirketler arasında gösterilemesi de ayrı bir garabet.
    slm umutabi,

hadi diğerleri battı veya batırıldı ama ÇEAŞ, KEPEZ tamamen ideolojik olarak el koyuldu.Barajlar orada duruyor,elektrik satıp para kazanıyor. Sonra BİST hede hödö hadi LAN ordan safmı var burada 1 cent para koymam oraya. HELA gibi borsa BİST. Ailemde yüklü EGHOL ve ÇEAŞ hisseleri duruyor ve şu an değeri yazıyla SIFIR. Bu arada unuttum haberde bomba haa,hangi GERİZEKALI batan şirketin kağıdını alır yahu? dur bakalım bu bizim MB olmasın,bakarsın batık menkul almaya başlar. Yandaşlara MB matbaasından sıcak sıcak taze para.
    Son düzenleme : powerpc; 07-08-2017 saat: 01:38.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sizce işsizlik fonunda kağıt üstünde görülen kadar para var mı ? Köprüler , duble yollar neyle yapılıyor ?
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    kullanılıyordur belki.
    Doğrudur.denetleyen yok herturlu fonu istedikleri gibi kullanıyorlar ben doları sabit tutukmak icin kullandıklarıni dusunuyorum kur aylardır cok dar bant icinde gelip gidiyor.sabit kurami gectik yoksa.
    turk icadi faiz sisteminden sonra kontrollü kur sistemi icad ettik bakalim daha neler gorucez.

O batan şirketlerden birinde .İstanbulda 20.000-30.000 usd ye ev satıldığı bir dönemde 5000 usd param hiç olmuştu... Bundan dolayı varlıklarımın çöğunu nakit olarak borsa dışında değerlendiriyorum...Borsa ilginç bir yer...........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    http://www.bloomberght.com/haberler/...i-kaldiriliyor

Yuksek kredi borcu ve faizi nedeni ile kar edemeyen bir sirket bir kismini borsada halka acarak bu borcundan kurtulup kar eder hale gelecek.
    Azalan kurumsal kredi talebi ile kredi faizleri ve buna bagli olarak mevduat faizleri de dusecek.
    Olan yine gariban mevduatciya olacak.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 980/1024 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •