Sayfa 544/948 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Bende mail attım bi dönüş geldi ama eski konulara istinaden ,

invest raporunundan sonra mı yeni rapor istedi yoksa öncemi istedi bende hala muallakta ,

sanırım Zeytin kardeşimiz çözmüş işi , yeni bilançoya göre yeniden bir rapor hazırlanacak . Doğru mu anladım ?

2.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Bende mail attım bi dönüş geldi ama eski konulara istinaden ,

invest raporunundan sonra mı yeni rapor istedi yoksa öncemi istedi bende hala muallakta ,

sanırım Zeytin kardeşimiz çözmüş işi , yeni bilançoya göre yeniden bir rapor hazırlanacak . Doğru mu anladım ?

evet yeni bilançoya göre hazırlanacak

normalde hedef ağustosdaki genel kurulda bu işi tam anlamı ile bitirmekti ama olmadı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    bunlar uyanık ya zeki ya ahlaklı ya.. özbalın bilançosunu en beter bilanco yapıp ölüyü bir daha öldürüp bir değerleme yapar.. spk yine çakar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    adam gibi yap ederinni ver adamın canını istiyorlar sanki..

5. yeni bilanço zaten 9 ağustosa kadar teslim edilmeli (KONSOLİDE olmayan) .. bakarsınız beraber açıklarlar..yazdıklaım yatırım tavsiyesi değildir..
    Attached Images Attached Images

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    yalnız bürütten snra bir kez daha 2,4x gördü işaretlediğin yer orası

7.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    bunlar uyanık ya zeki ya ahlaklı ya.. özbalın bilançosunu en beter bilanco yapıp ölüyü bir daha öldürüp bir değerleme yapar.. spk yine çakar...
    özbal 6 aylıkta sanki 30-40 milyon tl kar açıklayacakta

değişen bişiy olmayacaktır

özbalın piyasa değerini aralık ayındaki birleşme haberinden önceki fiyat ortalamasına göre hesaplıyolar . o da 1.39 TL oluyo.

Özbalın değeri 29 milyon tl , erciyasın piyasa değeride 270 milyon tl

Eğerki 1.39 tl fiyat sabit kalacaksa erciyasın piyasa değeri düşürülmeli.

Bizim oranımızı arttıracak başka birşey göremiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    yalnız bürütten snra bir kez daha 2,4x gördü
    dediğim olay analizimde son baskılamayı söylüyor gün içinde biririn nedensiz yere tabana emir vermesini belki de mal değiş tokuşu..
    o baskı hareketini çıkartırsak kağıt zaten tekniğe uygun gidiyor.. burda tek yapılması gereken 2,90 ile 3,00 arasında güçlü durmak aktiften emir vermeden sabırla beklemek.. günlükçüyü uzak tutmak..göreceksiniz o kalın lotlar silinir..zaten buralar okunuyor spek ekibi tarafından iyi de takip ediliyor.. bugün al satçıların listesinde öZBAL vardı. gerçek hissedarlar şu 1 ay sabretsin güzel şeler olacak iNŞALLAH. ..o yuzden zırt pırt ben şurayı aldım kaldırdım yazmamıza gerek yok.. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 544/948 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •