Sayfa 236/964 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Frecekk hoca ben artık sizlerle ilgili yazmayacağım gereksiz kırgınlıklar olmasın gruptaki mücadele eden iyi insanları kırmaya gerek yok. Ben orda olan 3-4 kişiye sitemimi kırgınlığımı belki burada fikirlerimi yazarak göstermek istedim ama bunun diğer insanları üzeceğini ve mücadeleye zarar vereceğini düşünemedim tekrar kusura bakmayın hocam
    Hocam eyvallah... Elestirebilirsin tabiki... Ancak bu elestiriyi yaparken onemli olan bir birimizi kirmamak. Borsanin en lanet hissesindeyiz. Hepimizin cani sıkkın... Psikolojisi iyi degil.

Ama sirketin dava dilekcelerine verdigi cevaplara bakarsaniz, spk ile ilgili basindaki veya kap ta yaptiklari aciklamalara bakarsaniz hala plan pesinde olduklarini kendileri disinda herkesi sucladiklarini gorursunuz.

Maalesef yillardir borsadayim. Yatirimcisina bu kadar eziyet eden, sirketinin bu kadar itibarini zedeleyen, kurumlari bu kadar karsisina alan baska bir yonetim gormedim.

Onun icin niyet diyorum. Yoksa hissenin hal edilmeyecek sorunu yok. Onlarca gm ve potansiyeli var.

Ins bundan sonra sirket iyi yonetilir de sizin dediginiz gibi gercek degerine gelir...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Frecekk hoca ben artık sizlerle ilgili yazmayacağım gereksiz kırgınlıklar olmasın gruptaki mücadele eden iyi insanları kırmaya gerek yok. Ben orda olan 3-4 kişiye sitemimi kırgınlığımı belki burada fikirlerimi yazarak göstermek istedim ama bunun diğer insanları üzeceğini ve mücadeleye zarar vereceğini düşünemedim tekrar kusura bakmayın hocam
    yatırımcılar aleyhine olan işler ve ortaklık yararına olması gereken icraatlar gibi bir çok konuya burda ışık tutmaya çalışanları veya kendi anlayışı içinde hak hukuk mücadele vermeye çalışanları sürekli olarak tetikçi veya başka tanımlamalarla yaftalamak çok yersiz .

hissedarları ekarte etmek için yönetim gücünü kullanarak şirkette yürütülen o kadar alengirili işler görmezden gelip ve ortaklık aleyhine olan bu işleri ortaya koymayan, bu işleri çevirenlere hiç toz kondurmayanların, yatırımcılar lehine ne yapılması gerektiğini yazmayıp, sadece süreklii farklı maskelerle gelip yatırımcılar hakları korunması adına birşeyler yapmaya çalışanları karalamaya çalışanların maksadını yorumlamak fazla zor değil.

Hiç iyi niyetli olmayan bir şirket yönetim anlayışa karşı farklı kulvarlarda mücadele ile hissedarlık haklarına ulaşılacağına inanmayanlar hisseyi satar giderdi, sürekli inananlara karşı argumanlar geliştirip yaygaraya koparmaya da gerek duymazlardı. Devam eden hukuksal süreçler veya sosyal mücadelelerle hissedarlık haklarına ulaşabilme olasılığı olduğuna inananlar ise filmilerin sonuna kadar kararlı şekilde hissede pozisyonlarını sürdürmekte

Ve bütün filimlerin en sonunu görmeden yana olanlar için bundan sonra önemli olan tek şey, şirket yönetimi ve şirkete olan bütün icraatları hakkındaki gerçek durumları ortaya koymak ve bunlara dayalı olarak ortaklık yararına ve hissedarların haklarının korunması için neler yapılması gerektiğidir. Onun için sürekli türeyen trolleri herkes bilincinde kimsede onları kaale almayacak kadar bilinçli.. üstüne alınma

3. Bu nasil bi forum arkadas herkes birbirine salliyor. Tum yazilanlari okuyorum fakat en sonunda ele gecen bisey yok. Satasmalar tartismalar. Artik bilinclimi yapiyorsunuz diye suphe etmeye basladim Yarin seans var birakin bunlari onumuze bakalim. Su forumda biraz da teknik temel bilgiler paylasilsin. Ya da ayti bir bolumde tartisin

4. Burda kime sorsan magdur zaten herkes ky yada ky dostu kervanzede at yalani seveyim inanani ! bidibidibidi...
    Millet birbirine sallamaktan ne kagidn nede forumun tadi var. Adam gibi bilgi paylasin yada susun aq.

...Adapazarlı

5. 5yıl küçük fravunun kahrını çek. sıra büyük fravunda .aç.kapa aç kapa.yorulmadı şer.. sayılgan kö....... kemik yetmedi herhalde...

6.  Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku
    5yıl küçük fravunun kahrını çek. sıra büyük fravunda .aç.kapa aç kapa.yorulmadı şer.. sayılgan kö....... kemik yetmedi herhalde...
    Yeni nitelikli yönetim ve nitelikli Pozitif işler bildirim rüzgarı birden son buldu. Danıştay kararından sonra yeniden stratejiyi mi değiştirdiler acaba.,

7. 2019 Bu hisse 20 tl Biraz sabredin tabi O zaman burda yazanların hiçbiri olmayacak

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 236/964 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •