Sayfa 243/500 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by touch Yazıyı Oku
    Aşağı basacaksa alım yapmak lazım... endeksin geldiği seviye göz önüne alınırsa bu fiyatlar uygun gözüküyor. Sampi ve bostan gıda olayı hala beklenti tahsisli fiyat spk tarafından red edildi. Ama bakalım yönetim ne karar alacak... kağıtta aslında beklenti var ama spek kardeşimiz çok aç gözlü ...
    Mezarcı galip o fiyatı verirse reddedilir tabi...O fiyatı anca gariban ky yedirir spk ya helal olsun...Yarın cuma twitter hesabınız varsa bakın Ağamız her cuma ayetli hadisli tweet atar cuma öncesi Allah kabul etsin cennette yerin garanti ağam...Birazda ky düşünsen...

2. Yakında o yazdığın salak siteden de atarlar seni oralara kadar düştün mü Var mı yeni manüplasyonun hayal taciri seni...Senin gibileri temizleyeceğiz bu forumlardan tek tek teşhir ederek...

3.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Yakında o yazdığın salak siteden de atarlar seni oralara kadar düştün mü Var mı yeni manüplasyonun hayal taciri seni...Senin gibileri temizleyeceğiz bu forumlardan tek tek teşhir ederek...
    Valla onu bunu bilmem pazarlıyo olabilirler. Yakınımda alan arkadaş var lanet ediyo.. 2.4 maliyetli az yukarı yapsa verip kurtulan çok olacak ama dedim ya spek sıkıntılı...

4. Sanki bir süpriz yapacak gibi bugun

5. 2.16 yada 2.15 kapatır tahminimce gençler...Bu arada kurban bayramı eylül 1 imiş ben eylül sonu gibi biliyordum ağustosun 15-25 arası belki bir kıpırdanma olabilir yt değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    2.16 yada 2.15 kapatır tahminimce gençler...Bu arada kurban bayramı eylül 1 imiş ben eylül sonu gibi biliyordum ağustosun 15-25 arası belki bir kıpırdanma olabilir yt değildir...
    Olur olur ger şeyin zamanı var üstad ...

7. Arkadaşlar herkese iyi pazarlar...Vangd almayı düşündüğüm fiyat aralığına gelirse daha önce belirttiğim gibi kademeli olarak alım yapacağım ama istediğim seviyeye gelmez ise isterse burdan 5 liraya gitsin yine almayacağım bir kağıt...Alım yaparsam yazarım 2017 yılı içinde de maksimum fiyat hedefim 3 tl dir daha önce belirttiğim gibi...Gelelim bist e bistin oldukça şiştiğini düşünüyorum...Eylül ayı ve sonrasında bistte benim hesaplarıma göre yıl sonuna kadar 92-94 bin aralığına bir çekilme olacağını düşünüyorum.Endeks kağıdı taşıyanlar dikkat etsin derim.Vangd endeks kağıdı olmadığı için uyarmı uymaz mı bilemem ama trend güçlü ise trende karşı gelinmez...Ve daha önce söylediğim gibi 60 kuruşta olsa 5 lirada olsa şaşırmam vangd için...Yazdıklarım kesinlikle beni bağlar ve asla yatırım tavsiyesi değildir...Herkese iyi hafta sonları...

8. 2,20 ortalama ile METRO yatırım 40bin lot almış durumda... Devamı gelirse iyi.

Sayfa 243/500 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •