
Originally Posted by
powerpc
BES işi 2019 da kalıcı olacak,şimdi çok tepki almamak için ha babam otomatik gir çık yaptırıyorlar. hele şu 2019 da istedikleri düzeni kursunlar o zaman kalıcı olacak hatta kesinti yüzdesi arttırılacak. dışarıdan bu çadır ekonomisine para gelmeyeceği için ha babam kendilerince enayi gördükleri çalışanlara abanacaklar. ne tesadüf harbi vergi ödeyen kesimde şu muhalif denilen kesim.yani win win olacak. hatta şaka gibi ama emeklilerden bile kesinti yapabilirler.
maaş bağlama oranı azalıyor gün geçtikçe. bu gün emekli olan 1500 TL alıyorsa yarın bu günün parasıyla 1000 TL belki 500 TL alacak. BES bunun için gerekli. emekliler aç kalmasın diye. devlet sizi düşüniyir. devlet size bakiyir. nankörlük yapmayın.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri