Sayfa 984/1024 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    İki yılda bir otomatik katılım süresini daha da kısaltmak niyetinde olduklarını açıkladılar. Bezdirinceye kadar tekrar ve tekrar inatla kümese sokacaklar. Niyetler bozuk, bu kadar insan neden çıkar, neden cazip değil hiç umurlarında değil.
    BES işi 2019 da kalıcı olacak,şimdi çok tepki almamak için ha babam otomatik gir çık yaptırıyorlar. hele şu 2019 da istedikleri düzeni kursunlar o zaman kalıcı olacak hatta kesinti yüzdesi arttırılacak. dışarıdan bu çadır ekonomisine para gelmeyeceği için ha babam kendilerince enayi gördükleri çalışanlara abanacaklar. ne tesadüf harbi vergi ödeyen kesimde şu muhalif denilen kesim.yani win win olacak. hatta şaka gibi ama emeklilerden bile kesinti yapabilirler.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    BES işi 2019 da kalıcı olacak,şimdi çok tepki almamak için ha babam otomatik gir çık yaptırıyorlar. hele şu 2019 da istedikleri düzeni kursunlar o zaman kalıcı olacak hatta kesinti yüzdesi arttırılacak. dışarıdan bu çadır ekonomisine para gelmeyeceği için ha babam kendilerince enayi gördükleri çalışanlara abanacaklar. ne tesadüf harbi vergi ödeyen kesimde şu muhalif denilen kesim.yani win win olacak. hatta şaka gibi ama emeklilerden bile kesinti yapabilirler.
    Tam isabet. Tebrik ederim. Daha önce emeklilerden kesinti yapılması gündeme gelmişti. SGK açıkları büyüdükçe kesinti getirilmesi kuvvetle muhtemel.

3. 2019 da 75 yaş üzerini 20 yıl sonra emekli edeceğiz diye sisteme otomatik katarlarsa; inanın şaşırmam... Zaytung gibi ülke...

4. Odeabank oksijen hesabı aktif kalmak şartı ile 300k+ temdit 14.10 verdiler, aslında opsiyon deneyecektim ama olayı tam anlayamadım.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    maaş bağlama oranı azalıyor gün geçtikçe. bu gün emekli olan 1500 TL alıyorsa yarın bu günün parasıyla 1000 TL belki 500 TL alacak. BES bunun için gerekli. emekliler aç kalmasın diye. devlet sizi düşüniyir. devlet size bakiyir. nankörlük yapmayın.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. BES'i eleştirenler yanılıyorlar.
    BES besler.
    Son düzenleme : Happy; 07-08-2017 saat: 18:46.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    S&P benim ciddiye aldığım bir rating kuruluşudur.

abi iyimisin sen?

lehman neden batti?

8.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    BES'i eleştirenler yaılıyorlar.
    BES besler.
    kimi besler
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 984/1024 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •