Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
hocam senle aynı düşüncelerde olmadığımı biliyorum genel olarak, bu ayrı bir mevzuu..
bu sitede yazmaya başladığım tarihler 2000- 2001 falan, ortada akp falan yokken.. ama cemaat için düşüncem o vakit bile netti- orta asyada bu kadar okul açabilen bir ekip kesinlikle cia desteği ile bunu yapabiliyor olabilir, cia olmadn yapamaz..
bunu bu şekilde yazdığımda çok organize tepkiler geliyordu (hisse.net sitesinde dahi) yani fazla suniydi, samimi tepkiler değildi.. her zaman nefret ettim bu ekipten, çünkü en başından beri bunların samimi olmadığından emindim, bob marley üstadın şarkısında söylediği gibi- hey rasta, dont work for cia..
Yapmayın sayın KaraKemal böylede aniden adamın yüzüne vurulur mu? Adam bir cia şaklabanının müridi olduğunu gizleyerek ülke aleyhine neler neler yazacaktı.
Son düzenleme : Happy; 07-08-2017 saat: 22:48.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
yok, balığın değil restoranın ismi.. tabii, yazılış olarak farklı bi şeydi, okunuşu mırmır, alexandrapoli'deki türk abiler (oranın türkleri) kime sorsan gösterir demişti, hakkatten öyle oldu, gece 11-12 falan gibi hemen tarif ettiler bize..yan masada trakya üni öğretim üyes, genç bir çift vardı, yeşil pasaportu kıskandık tabiibüyük kolaylık, vize için para ödemiyorsun..
Yer İmleri