Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 349/1014 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hic kimsede bir ictenlik aramasin o adamdan.

Yillar once hatirlarim. Tinaz Hoca'yi atmislardi siteden.

Onun ardindan aleyhinde sayfalarca yazi yazan bir karakterdir.

Tinaz Hoca'nin tek sucu, Feto'nun feto oldugu gunlerde, " O tv'lerde aglayan ********.." cumlesiydi..

Hic unutmam.
    Tınaz hoca hiç kandırılmamış. Akıllı bir insanmış.
    Ben de hatırlarım iyi, namusluydu, duruma göre konuşmazdı.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hic kimsede bir ictenlik aramasin o adamdan.

Yillar once hatirlarim. Tinaz Hoca'yi atmislardi siteden.

Onun ardindan aleyhinde sayfalarca yazi yazan bir karakterdir.

Tinaz Hoca'nin tek sucu, Feto'nun feto oldugu gunlerde, " O tv'lerde aglayan ********.." cumlesiydi..

Hic unutmam.
    hocam senle aynı düşüncelerde olmadığımı biliyorum genel olarak, bu ayrı bir mevzuu..

bu sitede yazmaya başladığım tarihler 2000- 2001 falan, ortada akp falan yokken.. ama cemaat için düşüncem o vakit bile netti- orta asyada bu kadar okul açabilen bir ekip kesinlikle cia desteği ile bunu yapabiliyor olabilir, cia olmadn yapamaz..

bunu bu şekilde yazdığımda çok organize tepkiler geliyordu (hisse.net sitesinde dahi) yani fazla suniydi, samimi tepkiler değildi.. her zaman nefret ettim bu ekipten, çünkü en başından beri bunların samimi olmadığından emindim, bob marley üstadın şarkısında söylediği gibi- hey rasta, dont work for cia..

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hocam senle aynı düşüncelerde olmadığımı biliyorum genel olarak,
    Haklisin, ben yandas degilim, onlara da zerre sempatim yok.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    önümüzdeki hafta, yani cumartesi biz de gitmwye niyetliyiz dedeağaç'a ama bir akşam kalmak için ne booking ne airbnb'de tek bir yer bile bulamadım.. hanım tarafından edirneli olduğumuz için 2 günlük gidelim dedik yer bulamıyorum.. en kötü kapıkule hemen öbür tarafı oresteia'ya gidip bir balık restoranına gideceğiz, mükemmel bir restoran mırmır, ve garsonların hepsi türkçe konuşuyor.. oresteia türkçe adıyla kumçiftliği (ve kayınpederin memleketi).. yunanistan'ın hiç bir yerinde kendimi yabancı bir yerdeymiş diye hisstmedim, atina'daki otelde tanıştığım teksitl işi yapan kıbrıs rumu çekici hatun türk olduğumu öğrendiği an benden soğudu, ama ben sonra bu soğukluğu ısıtmayı başarmıştım, pasaport önemli ama çok önemli değil..

dedeağaç en popüler bi avm var, jumbo galiba adı, hanım illa gideceğiz diye gittik, ben girmedim açık otoparkta beklerken benim gibi eşlerini otoparkta bekleyen türkçe konuşan abilerle tanıştım- onlar tavsiye etti mırmır'ı.. tabii, türkçe konuştukları için tanıştık abilerle, mutlaka oraya gitmeniz lazım diye tavsiye ettiler, boşuna değilmiş
    Mırmır restorantın adımı,yoksa bildiğimiz balıkmı? Küçükken bandırma mezbaha altında tutardık ama yemesi sonra nasip oldu ,çünkü pahalı balıktı gece 12 de balık lokantalarına satardık...

5. Yapmayın sayın KaraKemal böylede aniden adamın yüzüne vurulur mu? Adam bir cia şaklabanının müridi olduğunu gizleyerek ülke aleyhine neler neler yazacaktı.

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Kısmetse önümüzdeki hafta gideceğim bende...Daha evvel Dedeağaç a gitmiştim.
    Merhaba. Polis çevirmesi yapılıyor. Ben gittiğim kasabanın iki tarafına da oltayı attıklarını gördüydüm. Alkollü araç kullanmamaya özen gösteriniz. Sürat işine pek karışmıyorlar. Yine de yabancı memlekettesiniz, dikkat etmekte fayda var.

7.  Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Yapmayın sayın KaraKemal böylede aniden adamın yüzüne vurulur mu? Adam bir cia şaklabanının müridi olduğunu gizleyerek ülke aleyhine neler neler yazacaktı.
    vay vay vay biz de bir şey bilmiyorduk öğrendik.
    Son düzenleme : Happy; 07-08-2017 saat: 22:48.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Mırmır restorantın adımı,yoksa bildiğimiz balıkmı? Küçükken bandırma mezbaha altında tutardık ama yemesi sonra nasip oldu ,çünkü pahalı balıktı gece 12 de balık lokantalarına satardık...
    yok, balığın değil restoranın ismi.. tabii, yazılış olarak farklı bi şeydi, okunuşu mırmır, alexandrapoli'deki türk abiler (oranın türkleri) kime sorsan gösterir demişti, hakkatten öyle oldu, gece 11-12 falan gibi hemen tarif ettiler bize..yan masada trakya üni öğretim üyes, genç bir çift vardı, yeşil pasaportu kıskandık tabii büyük kolaylık, vize için para ödemiyorsun..

Sayfa 349/1014 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •