Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 350/1014 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Mırmır restorantın adımı,yoksa bildiğimiz balıkmı? Küçükken bandırma mezbaha altında tutardık ama yemesi sonra nasip oldu ,çünkü pahalı balıktı gece 12 de balık lokantalarına satardık...
    https://foursquare.com/v/τα-μουρμούρ...b023bf8bdfeb14

2. Ara ara bu foruma girip dğerlendirmeleri okuyorum ilki 10 yıl önceydi ve bu böyle devam etti.

Emin olun dolar borsa ev vs konularında sitede genel kanaat o zaman neyse şimdi de aynı. Ülke belki yarın bölünecek, TL devalüe olacak, beton işi balon olmuş (bu görüşe kısmen bende katılıyorum) emin olun okuyunca yarın herşeyi satıp yurt dışına kaçasım geliyor.

Hükümet düşmanlığı ise almış başını gitmiş. Yarın ülke batsa nerdeyse zilleri takıp göbek atacak bir ahali görüyorum. Aşağılamalar tepeden bakmalar genel geçer olmuş, hakiki eleştiri ise büyüteçle aranacak düzeyde.

Ayrıca bir iki farklı değerlendirme olduğunda karşı uslup yerlerde sürünüyor. Bu nasıl bir hazımsızlıktır anlamak güç

3. Ya Değerli Arkadaşlar, her şey tamam da bizim Türklerin Yunanistan da yedikleri bu kabak kızartmasını tavan yaptırmaları beni baydı.. kabak yahu,bildiğin kabak,analarımızın,eşlerimizin yaptığı gibi yağda kızartıyorlar,ama tüm değerlendirmelerde aman bir kabak kızartma yedim ovvvvvv

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ahmet Bey,tüm hisse net üyelerinin üzerinde anlaştığı tek konu sizin geyik olduğunuz,haberleri okumuyorsunuz galiba öyle boş beleş yan gel yat plajları ancak Mersin civarı bulursunuz,ayrıca eğer tavuk hasta değilse,yumurta üzerinde pislik bulunmaz bu bilgiyide herkes vermez...
    bakkaldaki yumurtada tabiki pislik olmaz

biz koy yumurtasindan bahsediyoruz temizide olur piside olur

5. HA birde Maria Samau,yerel sanatçı,ben you tube de bulmuştum,harika şarkıları var ayrıca Türk zevkinede hitap ediyorTatilimmi geldi nedir...https://www.youtube.com/watch?v=eU66QNdSgvQ

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bakkaldaki yumurtada tabiki pislik olmaz

biz koy yumurtasindan bahsediyoruz temizide olur piside olur
    Negatif, Ahmet Bey kesinlikle yanlışsınız ,eğer tavuk ishal veya benzeri bulaşıcı hastalık sahibi değilse yumurta temiz oluyor,ayrıca sizin gibi düşünenleri avlamak için bakkaldan aldıkları yumurtaları tavuk pisliğine batırıp satan üçkağıtçılar var.Kaynak:Türkiye yumurta üreticileri Başkanı,bakınız google

7. Muhterem Dostlar,

Oturmak icin aldiginiz evin fiyatina, artisina vs ye bakmayin. Insanin kendi evinde oturmasinin ve keyfinin de bir bedeli var. Emin olun, uzun vadede (bu tam olarak ne demek, inanin ben de bilmiyorum ama dogru, boyle birsey var. ) kendi eviniz de ederini bulacaktir.

Bir de su var ki; kismetten otesi yokmus....Eskiye takilmayin. Gule gule oturup, evinizin keyfini surun. Hayirli ugurlu olsun insallah> Cenab-i Hak ev almak isteyen herkese en guzel evleri nasip etsin.

Saglicakla,

freesky

PS: Fikir teaddisi olabilmesi icin iki tarafin da fikir sahibi olabilmesi ve fikirlerini seviyeli bir uslupla karsi tarafa aktarabilmesi minimum gerekliliktir. Insanda hem uslup, hem de seviye olmayinca verilecek cevap sadece kelime israfi olacaktir. Kaldi ki, sabahtan aksama kadar lagim medyasindan beslenip, orada kendisine verilen herseyi dogru zanneden birisiyle neyi, nasil tartisabilirsiniz? Azcik bir beyin kirintisina sahip olan birisi sormaz mi; "Madem bu okullardan mezun olan herkes terorist, bakan beye ve CB nin cocuklarina nicin kimse dokunmuyor" diye. Yada, 350 tane general ihrac edilip hapse atilirken, kimsenin aklina gelmez mi "350 tane general darbe yapsa, sokaga 700 kisi mi cikarilir" diye. Hadi bunu da gectim, boyle karambol ortamlarda hal sukunete cagrilir ve evinde sakince beklemesi tavsiye edilirken, nicin sokaga cagrildi? Ulke halkinin guvenligini korumak askerin ve polisin gorevi degilmidir? O zaman halki sokaga nicin cagirdiniz, oldurmek icin mi? 250 kisi olduruldu, hicbirinin otopsisi ve balistigi yapilmadi, nicin? Kimin kimi oldurdugu bile belli olmayan bir ortam kaos dogurmaz mi? Yoksa gercek suclular mi biryerlerde saklaniyorlar? Gece darbe oluyor ve sabah 100 bin kisi gorevden aliniyor, kimse de merak etmiyor, 24 saat bile gecmeden nasil ogrendiniz? Bankasya ya maasi yatirilan eleman terorist, ama Bankasya'yi acanlar, destekleyenler, kutlayanlar su anda itibar sahibi. Neden? Cunku onlar kandirildi. Ama baskasinin kandirilmasina musaade edilmiyor...

PSS: Ilk baslarda burada seviye cok guzeldi. Ama ne zamanki troller rusvet ve avantadan parayi vurdu, buralara akmaya basladilar. Cahilin sizinle paylasacasak guzel ifadesi olmayacagi icin de, varsa yoksa kufur. Cunku kufur kolaydir, ama fikir zordur. Fikir icin okumak, yazmak, arastirmak, beyin yormak gerekir. Olmayan seyi nasil yorsun adam? Ver mehteri!!!!!!! Vur cehaletin gozune....!!! Bu zihindeki insanlardan damacanaya yapilan tecavuzu protesto edilmesini bekleyemezsiniz. Birakin damacanayi, 45 tane erkek cocuguna, Kur'an Kursunda tecavuz edilmesi bile bunlara normal gelir. Sorsan "Elhamdulillah Muslumanim" der. Ama hayatinda tanimadigi, gormedigi kisiyi burada cok rahat dinsizlikle, CIA ajani olmakla, terorist olmakla itham edebilir. Nicin? Cunku cehalet cok kotudur de onun icin. Bunca buyuk cehaletin bedeli de ona gore orantili olur......Rasgele.....

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    önümüzdeki hafta, yani cumartesi biz de gitmwye niyetliyiz dedeağaç'a ama bir akşam kalmak için ne booking ne airbnb'de tek bir yer bile bulamadım.. hanım tarafından edirneli olduğumuz için 2 günlük gidelim dedik yer bulamıyorum.. en kötü kapıkule hemen öbür tarafı oresteia'ya gidip bir balık restoranına gideceğiz, mükemmel bir restoran mırmır, ve garsonların hepsi türkçe konuşuyor.. oresteia türkçe adıyla kumçiftliği (ve kayınpederin memleketi).. yunanistan'ın hiç bir yerinde kendimi yabancı bir yerdeymiş diye hisstmedim, atina'daki otelde tanıştığım teksitl işi yapan kıbrıs rumu çekici hatun türk olduğumu öğrendiği an benden soğudu, ama ben sonra bu soğukluğu ısıtmayı başarmıştım, pasaport önemli ama çok önemli değil..

dedeağaç en popüler bi avm var, jumbo galiba adı, hanım illa gideceğiz diye gittik, ben girmedim açık otoparkta beklerken benim gibi eşlerini otoparkta bekleyen türkçe konuşan abilerle tanıştım- onlar tavsiye etti mırmır'ı.. tabii, türkçe konuştukları için tanıştık abilerle, mutlaka oraya gitmeniz lazım diye tavsiye ettiler, boşuna değilmiş
    Dediğin tarihlerin içerisinde oraya gideceğim ilk defa gidiyorum makrinin denizi iyi diyorlar bakacağız geceliği adam başı 28euroya aşağıdaki yeri tuttuk baya oldu alalı euro 3.80di alırken.

şimdi baktımda boş yer yokmuş muhabbet ederdik

https://www.booking.com/hotel/gr/ave...tments.tr.html

Sayfa 350/1014 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •