Sayfa 988/1024 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    O dönemler genç ve agresiftim........1 lirayı 10 tl yaptıktan sonra sermayeyi kediye yüklemiş o parayı 0.8 tl ye döndürmüşlüğüm var............ Ne günlerdi........
    Babama ait 2000 yılı fiyatlarıyla 500k $ lık EGHOL ve ÇEAŞ hissesi var. şu an değeri SIFIR.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Babama ait 2000 yılı fiyatlarıyla 500k $ lık EGHOL ve ÇEAŞ hissesi var. şu an değeri SIFIR.
    .O kadar uzağa gitmeye gerek de yok yakın zamanda ipek grubunda yapılan vurgun, bankasya da batan mallar /paralar, sabah grubu uzan grubu vs.

Bende eskiden çok büyük oynuyordum , sağlığım psikolojim bozuluyordu.. Borsaya 2012 de dönüş yaptım.Çok küçük bir para çeviriyorum , aylık ortalama %10 kazanıyorum , her ay kazandığımıda çatır çatır yiyorum...... Mevcut sermaye batsa bile son 6 ayda sermayeden fazla para dışarı akıttığımdan dolayı hiç üzülmem......

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    .O kadar uzağa gitmeye gerek de yok yakın zamanda ipek grubunda yapılan vurgun, bankasya da batan mallar /paralar, sabah grubu uzan grubu vs.

Bende eskiden çok büyük oynuyordum , sağlığım psikolojim bozuluyordu.. Borsaya 2012 de dönüş yaptım.Çok küçük bir para çeviriyorum , aylık ortalama %10 kazanıyorum , her ay kazandığımıda çatır çatır yiyorum...... Mevcut sermaye batsa bile son 6 ayda sermayeden fazla para dışarı akıttığımdan dolayı hiç üzülmem......
    ben bu olaylardan sonra kişisel olarak asla borsaya girmedim.uzun yıllar sağlamcı mevduatçı olarak gittikten sonra geçen kasımdan beride dolarcıyım,bir süre böyle giderim.

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Floria.
    Florida yazarken niye "d" harfini unutmuşum acaba hay allah. Hem de 2 defa üstüste. Akşam akşam dert oldu içime :D Florya araya karışmış. :D

Birsey sorucam İhlas batmamisydi hissesi ucuyo .

6. Platodata'nın uçurmanı gelmiş.
    Neler duyacaksınız neler.
    Şenlenecek buralar.
    Dudunun bile agzı açık kalacak.
    Borsaya,piyasalara yön veren adam.

Mevduata etkisi mi olacak buradaki dert daha cok faiz almak.

8. Oran yok mu ?

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

Sayfa 988/1024 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •