Sayfa 14/46 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
Arama sonucu : 366 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Rüzgarlı hisseler

1. Bucim yatırımcıysanız haftalık baktım 8 yıllık aslan uyanmış,üst kanala geçmiş geziniyor.Yükselen trend ile orta vade 10 tl çanak hedefi.Uzun yatay sonunda kırılan trend artan hacimle devam etmiş.

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

2. #soda orta uzun vade hissesi.Sodayı içmeden dolapta bekletmek lazım.En son 4,50 den yabancılara toptan satış olmuştu,adamlar daha yeni para kazanıyorlar.7 tl orta vade hedefi.Aylıkta flama var gibi ama RSI 70 lerde dikkat etmek gerekir.

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

3. Teşekkürler hocam

Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app

4. Netdania indrdim ancak hangi verilerle kullanacagim. Fibonacci dalgaları ile biraz baktım yardımcı olur musunuz

Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by Rüzgar1717 Yazıyı Oku
    Hacim bitmiş saatlikte ilgilenen yok.Yukarıda 38 var aşağıda trend desteğine yakın.36,15 altı stop olur.

[IMG][/IMG]
    38 geçmiş 39.44 son durum yorumuz varsa rica etsek sizden?

6. #ygyo W formasyon yapmış, 0,79 geçerse 0,86 hedefler.

[IMG][/IMG]

7. #ihlas tobo mevcut haftalıkta orta vade hedef 0,45- 0,52

[IMG][/IMG]

8.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    38 geçmiş 39.44 son durum yorumuz varsa rica etsek sizden?
    saatlikte Çok ta güzel flamayla gelmiş ama 40,5 kuvvetli direnç,daha önce de çok denemiş ama geçememiş.Geri çekilmeye dikkat.

Sayfa 14/46 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •