Sayfa 249/1009 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Dolar kurunda volatilite yine dibe vurmuş durumda, 3.52-3.54 aralığına yapıştı. En son volatilite bu kadar düştüğünde hızlıca 3.63 hareketini yapmıştı. Bir iki hafta içinde kararını verip bir yöne hareket edeceğini tahmin ediyorum.
    Başlıkta sorun var. Yükseliş kaçınılmazdan sonra inşallah yada tahmin edersem kelimeleri getirilirse iyi olur. Yoksa bu haliyle gülümsetiyor

2. http://www.patronlardunyasi.com/habe...liyorum/194901

Bunu 1-2 ay önce dillendirmiştim..
    Şimdi de Fehmi Koru yazmış..

Bende aynı düşüncedeyim.
    2019 u beklemeyecekler..

Bir an evvel tam başkan olmak isteyecektir..

OHAL da kalkar ardından.

3. Bitcoin haber olmaya başlamış demek ki dikkat etmek lazım, ben hiç alıp satmadım alan-satan daha iyi bilir tabi...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. BIST haber olmaya başlamış. TÜPÇÜ nün gazetesinde ilk hedef 180bin diyor ileri. Sakın gaza gelmeyin. BIST te kitleme zamanı geldi küçük yatırımcıya.

Burada yapılacak en iyi yatırım USD almak bence. Tepki verir DXY mutlaka. USDTRY de bundan nasibini alır bir miktar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Karamurat Yazıyı Oku
    Başlıkta sorun var. Yükseliş kaçınılmazdan sonra inşallah yada tahmin edersem kelimeleri getirilirse iyi olur. Yoksa bu haliyle gülümsetiyor
    Biz o günü bekliyoruz...Elimizdekileri korumak için.

O gün ben gülmeyeceğim.

Ama kimilerinin suratını tahmin edebiliyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    BIST haber olmaya başlamış. TÜPÇÜ nün gazetesinde ilk hedef 180bin diyor ileri. Sakın gaza gelmeyin. BIST te kitleme zamanı geldi küçük yatırımcıya.

Burada yapılacak en iyi yatırım USD almak bence. Tepki verir DXY mutlaka. USDTRY de bundan nasibini alır bir miktar.
    usd en iyi yatırım diyorsun ama euro dolar 1,25 e cıkacak diyorsun. o zaman euro en iyi yatırım olmuyor mu? ama fiziki altında diyorsun. kafalar karıstı biraz

Ahmetg Guest
    Ya ben yemin ediyorum bu Turk milletini anlamiyorum

Amerikadan geliyorum istediginiz kadar iphone getiririm diyorum daha bir kisi getir lan alicam demedi

TR de iphone 7 4300 TL ABD de vergisi falan hersey icinde 805 dolarmi ne yani 2900 TL

ulan bir kisi cikmadi be. Istedigim 100 dolar komisyon o kadar. pasaport ise zaten 150 TL ye satiyorlar istedigin yerde

ne zengin memleketmis kimse tasarruf etmek istemiyor

8. Dolar tepki verdi nihayet. ben bugün epey mal aldım 3.5290 dan.

hedefim belli. 3.57 - 3.62 arasından azar azar satış.

size TV den Gazete den atıp tutan uzmanlar stratejistler "kendi parası ile" yaptığı "gerçek" işlemleri söylesin yiyorsa ekranda!

BIST te harbi kitleyecekler küçük yatırımcıya. dikkatli olun bu arada. arkanızı kollayın dostlar.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    BIST haber olmaya başlamış. TÜPÇÜ nün gazetesinde ilk hedef 180bin diyor ileri. Sakın gaza gelmeyin. BIST te kitleme zamanı geldi küçük yatırımcıya.

Sayfa 249/1009 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •