http://www.patronlardunyasi.com/habe...liyorum/194901
Bunu 1-2 ay önce dillendirmiþtim..
Þimdi de Fehmi Koru yazmýþ..
Bende ayný düþüncedeyim.
2019 u beklemeyecekler..
Bir an evvel tam baþkan olmak isteyecektir..
OHAL da kalkar ardýndan.
Bitcoin haber olmaya baþlamýþ demek ki dikkat etmek lazým, ben hiç alýp satmadým alan-satan daha iyi bilir tabi...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
BIST haber olmaya baþlamýþ. TÜPÇÜ nün gazetesinde ilk hedef 180bin diyor ileri. Sakýn gaza gelmeyin. BIST te kitleme zamaný geldi küçük yatýrýmcýya.![]()
Burada yapýlacak en iyi yatýrým USD almak bence. Tepki verir DXY mutlaka. USDTRY de bundan nasibini alýr bir miktar.![]()
Ya ben yemin ediyorum bu Turk milletini anlamiyorum
Amerikadan geliyorum istediginiz kadar iphone getiririm diyorum daha bir kisi getir lan alicam demedi
TR de iphone 7 4300 TL ABD de vergisi falan hersey icinde 805 dolarmi ne yani 2900 TL
ulan bir kisi cikmadi be. Istedigim 100 dolar komisyon o kadar. pasaport ise zaten 150 TL ye satiyorlar istedigin yerde
ne zengin memleketmis kimse tasarruf etmek istemiyor
Dolar tepki verdi nihayet. ben bugün epey mal aldým 3.5290 dan.
hedefim belli. 3.57 - 3.62 arasýndan azar azar satýþ.
size TV den Gazete den atýp tutan uzmanlar stratejistler "kendi parasý ile" yaptýðý "gerçek" iþlemleri söylesin yiyorsa ekranda!
BIST te harbi kitleyecekler küçük yatýrýmcýya. dikkatli olun bu arada. arkanýzý kollayýn dostlar.
Yer Ýmleri