Sayfa 250/1009 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. uzun vadeli Altın sabit duruyor. o sigorta.

TL vadeli de sabit duruyor. giderlerimi karşılıyor getirisi ile.

geriye kalan ile Eur USD TL arasında git gel yapıyorum . bu hafta en iyi yatırım USD çünkü DXY tepki veriyor. O yüzden kısa vadeli favorim USD. EURUSD 1.15 e gelirse yeniden bakacağım duruma. Kağıt paraları uzun vadeli taşımam. Ondan ona git gel yaparım.

Paramı parça parça işletiyorum diye düşünebilirsiniz. Hata yaparsam üzülmem en azından. Yoksa gece uyuyamam tek pozisyon her şey yek yöne olursa. Olur da hata yaparsam ne olacak?

At yarışı veya ganyan değil ki bu! Bul karayı al parayı. Kimse bilmiyor gelecekte ne olacağını. Tahmin edip parça parça işlem yapıyoruz. Maksat parayı çoğaltabilmek bir miktar.

Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    usd en iyi yatırım diyorsun ama euro dolar 1,25 e cıkacak diyorsun. o zaman euro en iyi yatırım olmuyor mu? ama fiziki altında diyorsun. kafalar karıstı biraz

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ya ben yemin ediyorum bu Turk milletini anlamiyorum

Amerikadan geliyorum istediginiz kadar iphone getiririm diyorum daha bir kisi getir lan alicam demedi

TR de iphone 7 4300 TL ABD de vergisi falan hersey icinde 805 dolarmi ne yani 2900 TL

ulan bir kisi cikmadi be. Istedigim 100 dolar komisyon o kadar. pasaport ise zaten 150 TL ye satiyorlar istedigin yerde

ne zengin memleketmis kimse tasarruf etmek istemiyor
    Onun nedeni zenginlik deel güvensizlik..
    Kim sana güvenip parasını teslim edecek
    Haaa peşin alırım sen sonra ödersin diyorsan ayrı..

Haaa birde birden fazla iphone u gümrükten içeri nasıl sokacaksın dostum..

3. parite 1,1748
    EURO başını aşağı çevirdi,
    Gözler USD de

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Amerikadan geliyorum istediginiz kadar iphone getiririm diyorum daha bir kisi getir lan alicam demedi

TR de iphone 7 4300 TL ABD de vergisi falan hersey icinde 805 dolarmi ne yani 2900 TL

ulan bir kisi cikmadi be. Istedigim 100 dolar komisyon o kadar. pasaport ise zaten 150 TL ye satiyorlar istedigin yerde

o kadar parayı bir plastik parçasına vermem,bir çok kişide demek ki böyle düşünüyor. benim istediğim şeyler var ama onları sana satmazlar,çünkü profesyonel ürünlerdir. Yine eylülde ABD ye geldiğimde kendim alacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    uzun vadeli Altın sabit duruyor. o sigorta.

TL vadeli de sabit duruyor. giderlerimi karşılıyor getirisi ile.

geriye kalan ile Eur USD TL arasında git gel yapıyorum . bu hafta en iyi yatırım USD çünkü DXY tepki veriyor. O yüzden kısa vadeli favorim USD. EURUSD 1.15 e gelirse yeniden bakacağım duruma. Kağıt paraları uzun vadeli taşımam. Ondan ona git gel yaparım.

Paramı parça parça işletiyorum diye düşünebilirsiniz. Hata yaparsam üzülmem en azından. Yoksa gece uyuyamam tek pozisyon her şey yek yöne olursa. Olur da hata yaparsam ne olacak?

At yarışı veya ganyan değil ki bu! Bul karayı al parayı. Kimse bilmiyor gelecekte ne olacağını. Tahmin edip parça parça işlem yapıyoruz. Maksat parayı çoğaltabilmek bir miktar.
    anladım tesekkürler. peki yıkım oncesi son bir dolar yukarı atak dediğiniz noktada dolar tl hedefi nedir?

6. 3.62 yi kısa zamanda görür bence. onun üstünü bilemiyorum. bakacağız o gün gelirse. olur olmaz o günkü duruma göre karar vermek gerekir.

tek tavsiyem asla ön yargılı olmayın. olur da düşündüğünüz olmazsa veya farklı bir durum olursa hemen STOP LOSS. Her iki yöne de STOP LOSS.

haber okumazsanız, tv seyretmezseniz, kafanızı berrak ve diri tutarsanız zaten çoğu zaman kazanırsınız.

Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    anladım tesekkürler. peki yıkım oncesi son bir dolar yukarı atak dediğiniz noktada dolar tl hedefi nedir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Komisyoncunun da güveniliri lazım.

Belki ondandır...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Onun nedeni zenginlik deel güvensizlik..
    Kim sana güvenip parasını teslim edecek
    Haaa peşin alırım sen sonra ödersin diyorsan ayrı..

Haaa birde birden fazla iphone u gümrükten içeri nasıl sokacaksın dostum..
    dostum ben kendi paramla alicam

Istanbul da veya Izmirde adam mala bakar kutusunda acilmamis orjinal orada parasini verir

he almazsa gene olur nasil olsa ABD ye geri geldigimde Apple geri aliyor

IStedigim telefon basi 1000 dolar o kadar pasporta karismam

Sayfa 250/1009 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •