-

Originally Posted by
legolas

kim yazmis onu

aynı fikirdeyim 2 sininden birini satmasakta ileri geri çalışabilecek bir sol bek bizi çok rahatlatır
bir halt olacağı yok.
-
Aziz Yıldırım : ( Antalya'da bir etkinlikte ) "Tahminimce bu hafta 4 oyuncu daha alacağız."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Valbuena çok güzel gol attı..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Stada patlayıcıdan, meşaleye, bıçaktan, sopaya her şeyi sokan tinerciler bu afişi sokamamış !!!
Yalan,üçkağıt, dalavere hep bu tinercilerde, şimdide Atatürkçü olacaklardı ellerine yüzlerine bulaştırdı malın önden gidenleri

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Aziz başkan ntv'de canlı yayinda
-
Şekip Mosturoğlu: UEFA ile yaptığımız anlaşma 4 yıllık. İlk yıl 30 milyon, 2. yıl 30 milyon zarar etme hakkımız vardı. Bunu yerine getirdik.
Şekip Mosturoğlu: Bu sezon maksimum 10 milyon zarar etmeliyiz, bir sonraki sezonda ise bu sıfırlanmalı.
Şekip Mosturoğlu: Futbolcu satmadan alamamak, aslında bu zararla ilgili. Asıl hedef zarar etmemek, sıfırlamak.
Şekip Mosturoğlu: Bizim başlangıcımız 3 Temmuz. 3 Temmuz sonrası büyük ekonomik sıkıntı yaşadık. Bu zarar çok açık.
Şekip Mosturoğlu: Kur farkı zararı, bizim elimizde olmayan bir şey.
-
Aziz Yıldırım: Fransa'da 1 oyuncuya 222 milyon Euro veriyorlar. Finansal Fair Play'le bunun ne alakası var?
Aziz Yıldırım: Ben gidip 500 milyonluk forma reklamı alırsam, bu tartışma yaratabilir.
Aziz Yıldırım: 222'lik operasyonun karşılığında yapılanlar şu an legal olmayabilir. Burada bir devletin güç gösterisi var.
Aziz Yıldırım: UEFA kriterlerine uymak kolay iş. Biz kulübü borç batağına götürmeyelim diye bunu yaptık.
Aziz Yıldırım: Biz 2 sene önce çok oyuncu aldık diye bu olmadı. Biz o oyuncuları almasaydık da UEFA ile bu anlaşma yapılacaktı.
-
Aziz Yıldırım: 4 tane transfer yapacağız dedim.Bunları kafamdan atıp söylemedim. Daha fazla oyuncu var ama, 4'ü alınacak şekilde çalışılıyor
Aziz Yıldırım: Parasal herhangi bir sıkıntımız yok. Hakikaten yok yani. Forma anlaşması da yapılıyor.
Aziz Yıldırım: 2 transferimiz bu hafta gelir. İkisi de önümüzdeki hafta gelir. Toplam 4 oyuncu.
Aziz Yıldırım: Santrfor alacağız. Ofansif, hücuma yönelik orta saha alacağız.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri