Sayfa 113/1013 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    onun sonucu doları çok yakından ilgilendiriyor
    Nasıl yani. ?

Ne olursa dolar ne olur, ne olmazsa dolar ne olur. ?

Sırf meraktan sordum, açıklar mısınız. ?

Brezilya'ya da Meksika'ya da haber verelim. Onların da para birimleri dolar karşısında baya bi eridi.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Nasıl yani. ?

Brezilya'ya da Meksika'ya da haber verelim. Onların da para birimleri dolar karşısında baya bi eridi.
    Sayın DeliKAN, bilinç altı reklam yapıyorlar anladığınıza eminim ama ben yine de söyliyeyim, demek istedikleri şu; hani koalisyon hükümetleri kaos yaratır deyip tek başlarına geldiklerinde ülkeye HUZUR getirdiler, analar ağlamadı ! ya şimdi tam olarak ağlatamadıkları anamızı padişahlık sistemiyle iyice ağlatmak için beyin yıkama yapıyorlar. Boşuna babadan kalma usulde dolar saklamıyoruz dimi ! Dolarımız var, tasarrufları koruduk diye sevinmeyelim , üç kuruş Dolar faizi için kümese girmeyelim , yaptıkları yapacaklarının garantisidir.

3. Ben anlayacagimi anladım da merak ettim ne gibi değerli bir bilgi gelecek nasıl bir korelasyon kurulacak.

Bu arada dolarım yok full TL deyim hisse fon mevduat gm vs ancak burayı sürekli takip ederim

Sent from my SM-J200F using hisse.net mobile app

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın DeliKAN, bilinç altı reklam yapıyorlar anladığınıza eminim ama ben yine de söyliyeyim, demek istedikleri şu; hani koalisyon hükümetleri kaos yaratır deyip tek başlarına geldiklerinde ülkeye HUZUR getirdiler, analar ağlamadı ! ya şimdi tam olarak ağlatamadıkları anamızı padişahlık sistemiyle iyi ağlatmak için beyin yıkama yapıyorlar. Boşuna babadan kalma usulde dolar saklamıyoruz dimi ! yaptıkları yapacaklarının garantisidir.
    İyi de.

2010 referandumunda da benzer söylemleri vardı. EVET dedik, neler olduğunu gördük.

Sahi, 2010 yılında USD/TRY paritesi neydi. ? Referandum öncesi neydi, sonrasında ne olduydu. ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Başlıkta okuyabileceğim mesaj sayısı azalmış...

Red listemdeki zevat doldurmuşlar başlığı.

İzmir'de inanılmaz bir bahar günü hükmünü sürüyor.

Bahçeden içeri giremedim.

Erikler çiçeğe durdu.

Baharın habercisidir erik ve badem.

Badem bu sene geç kaldı.

İtalyan eriği de.

Ağaçların gözlerinin açılması gübrelenmesi, budanması...

Keyifli işler.

Biz İzmirliler güneş olmadan yaşayamayız.

Güneş bana yaşama keyfi ve gücü veriyor.

Aktrollerle uğraşmayın.

alın hepsini red listenize.

Kendileri çalıp kendileri oynasınlar.

Bol güneşli günler dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    İyi de.

2010 referandumunda da benzer söylemleri vardı. EVET dedik, neler olduğunu gördük.

Sahi, 2010 yılında USD/TRY paritesi neydi. ? Referandum öncesi neydi, sonrasında ne olduydu. ?
    13.10.2010 - 03.03.2017 tarihleri arası USD/TL grafiği böyle diyor.

Zordaki bir şirkete verdiği kredisi batan bankacıların artık mal varlıklarına el konulmayacak. Ayrıca 20 yıla varan hapis cezasından da yeni KHK ile kurtuldular.
    Tarihinin en büyük ekonomik krizine hazırlanan Türkiye'de batık bankalar dönemi mi başlıyor?
    AKP'nin son KHK'da yaptığı düzenleme, tam olarak bu beklentinin dışa vurumu... Batacak bankaları kurtarma çabası bir bakıma...
    Referanduma kadar ekonomiyi canlı tutmaya çalışan hükümetten şimdi de kredi batıran bankacılara ‘zimmet affı' geldi.
    Aftan geçmişte bankalarını batırdıkları gerekçesiyle tüm mal varlıklarına el konulan batık banka patronlarının da yararlanabileceği iddia ediliyor.
    Hükümet OHAL kapsamında yayımladığı yeni bir kanun hükmünde kararnameyle (KHK) zimmet affından, istihdam teşvikine hatta kış lastiğine kadar bir dizi yeni düzenleme yaptı.
    Düzenlemeyle Bankacılık Kanunu'ndaki ‘zimmet' maddesine, “Bankacılık mevzuatı ile bankacılık usul ve prensiplerine uygun kredi kullandırma, bu kredileri temdit etme veya ek kredi kullandırma, taksitlendirme, teminata bağlama ya da yeniden yapılandırma işlemleri zimmet suçunu oluşturmaz†fıkrası eklendi.
    Böylece, zor durumdaki bir şirkete verdiği kredisi batan banka patronları ve çalışanlarının artık mal varlıklarına el konulmayacağı gibi 20 yıla varan hapis cezasıyla da cezalandırılmayacaklar.
    Mevcut düzenlemede, bankaya ait para ve varlıkları zimmetine geçiren bankacıların yanı sıra, ‘her ne suretle olursa olsun' bankayı zarara uğratan banka patronları, yöneticiler ve banka çalışanları da zimmet suçu işlemiş sayılıyordu.
    Eklenen yeni maddeyle zora düşmüş, kara listeye girmiş, kredilerini geri ödememiş şirketlere bankacıların kredi açmasını önleyen, ‘her ne suretle olursa olsun' ifadesi anlamını yitirmiş oldu.
    KARA LİSTE KORKUSU BİTTİ
    Hükümet, piyasaları canlandırmak için Kredi Garanti Fonu (KGF) yoluyla piyasaya 250 milyar lira yeni kredinin önünü açmış, BDDK da borcunu demekte zorlanan şirketlere yeniden yapılandırma konusunda bankalara kolaylık getirdi. Ancak ‘zimmet' maddesinden korkan bankacılar kara listedeki şirketlere yeni kredi açmadı. Bunun üzerine hükümet, Türkiye'nin krize sürüklenmesini önleyen zimmet maddesini yumuşatma yoluna gitti.
    BATIK PATRONLARA DA AF
    Zimmeti yumuşatan yeni düzenlemenin sadece bundan sonra açılacak kredilere değil, aynı zamanda geçmişteki batık kredilere de uygulanabileceği konuşuluyor. Geçmişte yürürlükteki mevzuata göre kredi verip batıran bankacıların sonradan gelen ağır kurallara göre cezalandırıldığı, dolayısıyla yeni düzenlemeden mal varlıklarına el konulan eski bankacıların da yararlandırılabileceği iddia ediliyor.
    Yeni KHK ile Tassarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen şirketlerin kayyum tarafından faaliyetlerine devam ettirilmesi yerine direkt satılması ya da tasfiye edilmesi kararı da alındı.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Nasıl yani. ?

hayır çıkarsa dolar ve faiz tam sizin istediğiniz gibi olur

Sayfa 113/1013 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •