Sentiment mutlak shortingen![]()
Üçgen üst banttayiz alt çizgi herkesi döker.
Sentiment mutlak shortingen![]()
Üçgen üst banttayiz alt çizgi herkesi döker.
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
İyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekan
Demin login olurkene gene her zamanki gibi bi sürü özel mesaj ve reputuytişon geldi
En çok beğendiklerimi bi paylaşayım ..hava atayım yaneee
REP BU ...
Merhaba
Sevgi ve saygıyla üstadım...
Mesaj da bu
Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı
kolay gelsin Üstadım selamlar
ki ...bu iki şahsiyet bu alemin en önde gelenlerdendirler yani ...artık fakir bendenizi kim ile karıştırıyorlarsa ...
Sevgiler![]()
Hayat hoş gerisi boş
Bu topiğin adı ne ?
Finans ve Muhabbet Mekanı
Finans =parasal kaynak, para...parasal ve mali işler.
Muhabbet = sevgi...dostça bir arada oturup konuşma, söyleşi.
Mekan = Yer, mahal... bulunulan yer, oturulan yer, mesken, İkametgah.
Arada bir de ve var ...o ne demek ?
ve= İki kelime veya iki cümle arasına girerek aralarında bir bağ olduğunu anlatan bir söz
Hayat hoş gerisi boş
Her sabah mekan diye sesleniyor muyum?
O zaman biraz açalım .....
Mekan veya Yer, çeşitli yaklaşımlarca farklı ele alınmakla beraber geniş bir çerçeve ile 'insanı çevreden belli bir ölçüde ayıran ve içinde eylemlerini sürdürmesine elverişli olan boşluk' ve 'sınırları gözlemci(ler) tarafından algılanabilen uzay parçası' olarak tanımlanabilir.
Hayat hoş gerisi boş
Biraz daha geniş zaviyeden bakarsak...
https://tr.wikipedia.org/wiki/Mekân
Hayat hoş gerisi boş
xu030 aylık dolar
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Neysen ...ben pazar günleri pek yazmam bilirsiniz...Aile ile zaman geçiriyorum ...
Hayat hoş gerisi boş
Bu sabah güzel bir İstanbul sabahına kalktık ,güzelcene kahvaltımız ettik ..muhabbetimizi ettik ...
Büyük oğlum aradı ..buba ..bizim çocuğun basket maçı var ..eeh torunumuzun maçına gidelim dedik hep beraber ..
Maç mahalline gittik benim torunun suratı bi karış ..hayırdır evlet dedim...yaa dede sen hep benim ..senin borsada Lebron gibi oyndığın gibi oynamamı istiyon ben şitreşe giriyorum dedi...bah bah bah..daha 11 yaşında neler söylüyor...peki naapalım dedim..sen seyretme dedi ..peki dedim..ninen annen baban kardeşlerinle seyretse olur mu dedim ? olur dedi..o bende stres yapmıyor dedi...
Ehh peki o zaman ben gidim dedim...git dedi
Kör istemiş bir göz ALLAH vermiş ikikurban olduğum verdikçe veriyor bu ara
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri