Sayfa 264/1009 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    vay be matematik yerle bir oldu, 3,5= 1,7 oldu. hayvan gibi deval olmuş,iyi ki para bolluğu varmış demek olmasa 7-8 tl olacak.
    Aynen 7-8 TL olurdu..olmasa bile yaklaşırdı..memlekette 10 sene civarında döviz artmadı..2013'ten beride %100 deval..çok mu sence..çevrene bir bak, ithal mal kullanımına, çevrendeki insanların yurt dışı çıkış oranlarını eskiye göre bir kıyasla..üretimin tavan mı yaptı, ihracaatın ithalata kıyasla pik mi yaptı..ne oldu..yoksa ülken turistle mi dolup taşıyor..evet bir takım şeyler eşyanın tabiatı gereği zamanla değişir..ama görüleceği gibi o kadarda değil..o bakımdan 1980-90 yılların dolarını bir hatırla derim ben sana..sonra bu ortamda yıllardır verilen/sürdürülen cari açığı düşün..vb..

Ayrıca Sn. Power kafa bulacaksan bazı fikirleri burada seninle paylaşmanın anlamı yok..Benimde sana söyleyeceğim Sn. Dreamworld'le aynı şeyler olurdu ama kendisini dinlememişsin bile..

Bende %100 dolar ve altındayım ama sabit fikirli olmak kimseye yarar sağlayacak bir şey değil..hatırlarmısın bilmemde cebimde sadece 20 TL felan var dediğinde..ben ve Sn Lutfu bizde şu kadar, yani az miktarda TL var diye belirtmiştik..işte o günden sonra Sn. Lutfu durumu çakozladı..ve 3.68'den elindeki tüm dolarları bozdurarak borsaya girdi..bilmem anlatabiliyormuyum..ha sen niye yapmadın diyebilirsin..bu kısmı ayrı konu..

Aşağıdaki grafikte Euro çöp bonoları faiz seviyesinin, dünyanın en güvenli limanı sayılan ABD 10 yıllıklarıyla aynı değere geldiği görülüyor..şayet bana cevap yazacaksan lütfen aşağıdaki grafiğin yorumunuda rica edeyim..saygılar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kuzey Kore'yi, yönetim biçimini, liderini, bu adamın dünyaya bakış tarzını biliyoruz bildiğimiz kadar.

Ebedi düşman ABD'nin başında da sert, pragmatik, şahsen nobran, yüksek egolu biri olunca, yıllardır bir şekilde patlamadan şişenin içinde duran gaz, giderek yükselen hararetle, dünya için tehlikeli bir hal almakta...

Çok az bir ihtimal de olsa, bu iki devlet arasında çıkacak en ufak bir patırtı, bana göre, dolar kurunu bir anda düşünemeyeceğimiz bir oranda yükseltebilir.

Bir diğer yükselecek değer de herkesin favorisi altın olacaktır...

3. powerpc 2013 2017 arasındaki dolar devalüasyonuna çok bozulmuş birisi haklı olarak..
    Onun demek istediği eğer dolar alıp bi kenara koymazsa dolardaki rallileri de ha döndü ha dönecek diye kaçırırsın..
    Bir noktaya kadar da haklı..

Ama 20 senedir borsadayım..Az çok fiyat hareketleri ve KY davranışlarından anlarım..

1.80 den dolar almamış 2 lerden almış erken satmış..
    3.50 3.60 lardan dolara gömülmüş her gün 5 tane mesaj atıyor..

İşte o ilginç...Geç gelmiş bir dolar sevdası sözkonusu ise bu dolar min 5 sene süründürür..2001 gibi oluruz..

Millete sağlam kilitlemişler demektir..

Kızmaca alınmaca yok power..

sen ben çoğu kişi bu durumda..

yılların mevduatçısı chuky bile 3.82 den dolarda ağlaşıyor..

4.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Keder de tasa da sevinc te birlikte olmak, diye tanimlanir.

Ben bu toplumun bir millet olduguna inancimi kaybettim.

zaten en geç 30 yıl içinde ülke olarak bölüneceğini aklı başında olanlar görebiliyor

yaşayanlarımız görecektir istediğin kadar itiraz et, istediğin kadar darbeyi milletçe önledik de..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    VİOP'ta 134.000 nihayet kırılmak üzere.

Üstadı azam muazzamın buradan alın dediği yere daha 7.000 puan var...

Kılavuzu karga olanın....

6.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    diyoruz da üstüne alınmıyor. hep aynı şeyleri gevelemeyi ekonomi borsa finans bilmek sanıyor. diyoruz biz de tamam dolar artacak. geriye doğru yazılarının hepsine bakın. bu kadar aynı yazılar, bu kadar sığ yazılar. kendisini eleştirenleri trolle yaftalamak. Aslında bu tipleri kaale almak onlara değer vermek anlamına geliyor.
    FASA FİSO, klasik troll gevelemesi, yahu sizin lafınızla yola çıkan yaya kalır. bir de utanmadan bist gibi bir HELA yı övmüyorlarmı tam sopalık bunlar. siz şimdi benim elimden dolarımı nasıl alacaksınız ona kafa yorun.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    FASA FİSO, klasik troll gevelemesi, yahu sizin lafınızla yola çıkan yaya kalır. bir de utanmadan bist gibi bir HELA yı övmüyorlarmı tam sopalık bunlar. siz şimdi benim elimden dolarımı nasıl alacaksınız ona kafa yorun.
    kafa yormak mi))

8.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    kafa yormak mi))
    Burdaki dolarzedelerin ustune fazla gitme
    Aylardir dolarda zararada ve uzerine 40 bin puan yukselisi kacirldilar.
    Acilari derin, desme, teselli et.

Sayfa 264/1009 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •