HALLAÇLI MAHALLESİ(Fevziye-Hallaçlı-Velihimmetli-Çayırlı Mahallerini kapsayan Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanı):

Samimi yaklaşmak gerekirse 7 senedir gayrimenkul piyasası ve yatırım uzmanlığı içinde yer alıyorum.Bu süre zarfında bu bölgeden hiç bir şekilde yatırım tavsiyesinde bulunmadım.Kendim ve yatırımcılara ait alım-satım konularında yer almadım.Kısacası çalışmadığım bir bölge.Ancak forum üyelerimizden gelen sorular üzerine bir araştırma yaparak kısa bir yazı hazırladım.Biraz geç olduğu için özür diliyorum..

-Öncelikle proje iptali oldu gibi haberler yayılmaya başlandı ancak öyle bir durum yok plan son aşamadadır.
-Emsal oranı gayet iyi
-Tkgm programından bölge üzerine geldiğinizde imar yollarının muazzam derecede açıldığını görebilirsiniz
-İmarlı tapu dağıtımı için yapılan görüşmelerde parselasyon aşamasında bir sıkıntı yaşandığını ancak bunun çözüldüğünü söylediler.Dağıtımın gecikme sebebi büyük ihtimal bundan dolayıdır.
-Planı incelediğimiz de sosyal alanlar çok fazla sayıda bulunmaktadır.Ankara'nın hiç bir bölgesindeki planda bu kadar fazla olmamıştı.Bu güzel bir durum.
-Fiyat olarak bölgede büyük bir artış görülmüş yüksek oranda kazanç sağlanan bir bölge olmuştur.
-Yapılaşma için bence bekleme süreci uzun olacak.

Genel olarak verebileceğim bilgiler bunlar..