Altıncılar dinlemeli özellikle.
Altıncılar dinlemeli özellikle.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Enki bey, çok parelel düşünmüşüz..Çok pahalı sigorta yaptırmışız diyelim en azından. Altında 1300 beklentim yaklaşıyor. Dolarda terste kaldık ! Euro / Dolar pariteside işi katmerleştirdi..( halkbank 10000 lot 7.76 dan 7.92 ye anca taşıdık refarandum korkusu ile şimdi 15 den alıp-veriyorlar) yüzde yüz yaptı..Biz ne kadar zarardayız deyip beyin jimnastiği yapıyoruz...İdam konusu, AB ile zıtlaşmalar , Genel seçim 2018 de olur diye yapıştık dolara..Sağlık olsun...Sepeti bozmamak ve HT bloomberg ve ekrandan uzak olmak lazımmış. Beyin amigdalamızla oynadılar ! Şimdi 1300 den altını bozsam kademe kademe ..Dersimi aldım ediyom ezber ! Selamlar..
Haklısın bazen sigortalar pahalı olur..2001 krizi öncesi büyük oranda dövize geçmiştim..sigorta işe yaradı ama sonraları külliyen zarar yazdı..bilenler bilir, krizden sonra 2003 Irak savaşı dahil, TR 2-3 kez default'tan döndü...konuyu bilmeyenler kort kort atar, döviz şöyle oldu vb.. ayrı konu..birde o sıralar başlamıştı para çoğaltma işleri, geç haberimiz olmuştu..
Neyse kafa sağlığı, kazanmak kaybetmekten daha önemli..sürekli alıyorum satıyorum beni bayar, o yüzden mal gibi malın üstünde oturuyorum açıkcası..az olsun öz olsun, kafam rahat olsun yeter..sepet yapmak, sepeti riske göre az çok değiştirmek bu açıdan önemli benim için..dediğin gibi bencede sepete sadık kalmak önemli..özelliklede bu ortamda..
Epeydir yurt içi piyasalar içeriyle bağını yitirdi..nasıl yitirmesin ki, bir tarafta trilyon dolarlar, diğer tarafta bizim büyük sandığımız içeride bir sürü olay..uzun süredir ülke/ülkeler batmadıktan sonra sorun yok esasen ..o yüzden ben yurtiçini, Bloomberg vb. tv kanallarını seyretmeyeli çok oldu..tv'yi sadece rakam bakmak için açıyorum desem yeridir..
Şimdi ise bir taraftan havuz doluyor..diğer taraftan ise riskler/balonlar artıyor..vektörel kuvvetler ne tarafa baskın olacak bilmek zor ama bana çekik gözlü kardeşlerimiz, yani dünyanın kredi toptancıları, EM'lerden yavaş yavaş sıyrılıyormuş gibi geliyorlar..aşağıdaki haber bu açıdan önemli..eğer gerçekleşirse bir süre sonra yurt içinde Dolar Euro bu işten nasibini alır diye düşünüyorum..selamlar..bol kazançlar..
Son düzenleme : enki; 12-08-2017 saat: 22:06.
Bu nasıl bir manyaklıktır millet kafayı yedi.
Ben de şeytana uydum 1500 tl attım 4000$'dan. Ben de kafayı yedim.
Segwit haftaya kapaniyor.
5000 dolari gorebilir ama.
Dikkat edin.
Biz genelde 1500 2000 dolar arasi aldik.
Duzeltmeleri sert oluyor.
Dikkat.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri