Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 379/1014 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Yanlışın var.
    Türkiye super. Uber.ucuyor...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    uber ucuyor ne demek?

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    uber ucuyor ne demek?
    Super ötesi...

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ...
    Bana neler oluyor anlamiyorum. Bu kadar sevdigim ulkemden soguttular ya
    Bu cümlenin altına imza atarım.

4. Soğuma ahmet hoca
    Bu toprakların sana senin bu topraklara ihtiyacın var belkide

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    uber ucuyor ne demek?
    Süper ötesi anlamında demiş forumdaş

1 hafta kuzey Ege de tatil yaptık , döndük.
    Hem giderken hem de gelirken Gelibolu-Lapseki feribotu tıklım tıklımdı. Giderken ve dönerken , 4 feribot bekledik , yani 2 saat.
    Gittiğimiz butik tarzda otel de doluydu , son 10 yılda 7-8 defa gittiğimiz Sokakağzı , sessiz , sakin bir yer. Denizi güzel , çarşaf gibi. Yemekler Ege ve Yunan mutfağı. Ev yemekleri ağırlıklı, şahane. Fiyatlar da makul , mantıklı. İlk olarak 15 sene önce gittiğim bu yer , sakinliğini kısmen de olsa hala korumakta. Ama bu Suriyeli olayı buraları da ciddi etkilemiş. Midilli çok yakın , kayık kiralasan sanki 1 saate gidebilirsin gibi geldi bana. Ama Suriyelileri Midilli ve dolayısıyla Yunan topraklarına motorlarla taşımanın önemli bir merkezi olmuş burası , her ne kadar son 1 yıldır azaltıldığını söyleselerde. Zaten o meşhur 2-3 yaşlarındaki Suriyeli erkek çocuğun cesedi de buralarda kıyıya vurmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Ülkemizin demokrafik yapısı ciddi kan kaybına uğruyor son yıllarda. Hadi İstanbul da alıştık daha doğrusu alışmak zorunda bırakıldık , veya bir başka bakış açısı ile resmen dayatılıyor bu durum. Böyle söylemek , ülkemizi sevmiyoruz diye anlaşılmamalı. Çok çok üzülüyorum bu duruma. Ülkemizin en naif bölgeleri olarak Trakya ve kuzey Ege yi bilirim , buralarda ki dezenformasyon ülkemizin diğer bölgelerine nazaran daha kısıtlı , ama sıkıntı büyük. Geçen hafta tatildeyken , mesela bir gün 80 km gidip ailemi Edremit te Hasanboğuldu diye yörede tanınmış bir yer var , küçük bir şelalesi var göya , oraya götürdüm. 2005 de gitmiştim en son , o zamanlar çok güzeldi , serin sularına girip , yüzmüştüm. Çarşamba günü olmasına rağmen Allahım nasıl rezil bir yer olmuş anlatamam , Yüzlerce araba , her yer mangal , pislik , duman. Kaz dağları sayılır oralar ve her yerde mangal yapılıyor. Söyleyecek bir şey bulamıyorum , yazıklar olsun buna izin veren kendisini yönetici zanneden insan müsveddelerine. İnsanlarımızın yaptıklarına , konuşmalarına , davranışlarına bakınca üzülmemek elde değil. Saygı sıfır olmuş resmen , geldiğimiz gibi çıktık. En çok da onca yolu getirdiğim 75-80 yaşlarındaki kayınvalide ve kayınpedere üzüldüm. Güzel ülkemle ilgili ümidim her geçen gün azalıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    1998-2012 arasi once Altinoluk sonra da Asos'da tatil yaptim.
    Son 5 senedir artik gitmez oldum oralara.
    Ben de ayni bozulmayi, kirlenmeyi gordum yasadim.
    Son 5 senedir Datca Palamutbuku'ne gidiyorum ama malesef oralar da gitgide kotuye gidiyor.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bir insan vatanini cok sevip asik olup sonrada gidip yatirimini getirisi yuksek diye Malezyada yapamazmi?

sizin egitiminizi sormayacagim ben biliyorum zaten
    Ahmetciğim ,senin gibi sözde eğitimliler için güzel Türkçemiz de bir deyim var,siz Amerikalılar bilmezsiniz:Eğitim cehaleti götürür...Canım Türkiyem de yaşayan,her türlü birikimini burada değerlendiren aziz forumdaşlar bu boşluğun devamını getirir,bu mesaja da cevap vermezsen sevinirim,sadece soruma cevap ver yatırımını nerede yapacaksın? cevap verirken de çok değil 8 ay evvel ,3 kuruş birikimini dolarda değerlendirdiği için tu kaka denilen vatandaşlarımızıda düşün,birde ricam seviyeyi düşürme ok?

Sayfa 379/1014 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •