Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7975 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    İşleyiş şöyle oluyor;vade dönüşümde bende oran alıyorum kurumda oran alıyor ve seçenekleri sunuyor X bank şu oranı Y bank şu oranı O bankta bu oranı gibi ben bankayı seçiyorum para bağlanıyor ve bana üstteki alıntı gibi özet geçiliyor,uygulama böyle oluyor.

https://www.yf.com.tr/urun-ve-hizmet...rtfoy-yonetimi

YTD
    Detaylı bilgi için teşekkürler, Aracı kurumun gücü ve pazarlık kabiliyetininden faydalanmak iyi bir fikir. Peki aracı kurum size diyelim ki A,B ve C bankalarını sundu. En iyi teklif C bankası ama sizin orada hesabınız yok, Hesabı aracı kurum mu açıyor?. Yoksa sizin 1 kerelik te olsa C bankasına başvuruda bulunmanız gerekiyor mu?. Ve son kertede C bankasının müşteri temsilcisi ile herhangi bir aşamada muhatap oluyor musunuz? (örneğin mevduat cüzdanı'nı nasıl döktürüyorsunuz? Kim döküyor?. Kanunen mevduat cüzdanı para'nın yatırıldığına dair geçerliliği olan önemli bir belge).
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Detaylı bilgi için teşekkürler, Aracı kurumun gücü ve pazarlık kabiliyetininden faydalanmak iyi bir fikir. Peki aracı kurum size diyelim ki A,B ve C bankalarını sundu. En iyi teklif C bankası ama sizin orada hesabınız yok, Hesabı aracı kurum mu açıyor?. Yoksa sizin 1 kerelik te olsa C bankasına başvuruda bulunmanız gerekiyor mu?. Ve son kertede C bankasının müşteri temsilcisi ile herhangi bir aşamada muhatap oluyor musunuz? (örneğin mevduat cüzdanı'nı nasıl döktürüyorsunuz? Kim döküyor?. Kanunen mevduat cüzdanı para'nın yatırıldığına dair geçerliliği olan önemli bir belge).
    Aracı kurumdaki arkadaşımı 1 saat önce sn.Dowe nin yazdıklarına istinaden okuyunca aramıştım,malum hafta sonu ve arkadaş çeşmede yemekteymiş bu saatte ararsam cevap verir ama rahatsız etmek istemiyorum,pazartesi arar sorarım sizlerle detayları paylaşırım veya sizlerde arayıp sorabilirsiniz.

YTD

Aracı kurumdaki arkadaşımı 1 saat önce sn.Dowe nin yazdıklarına istinaden okuyunca aramıştım,malum hafta sonu ve arkadaş çeşmede yemekteymiş bu saatte ararsam cevap verir ama rahatsız etmek istemiyorum,pazartesi arar sorarım sizlerle detayları paylaşırım veya sizlerde arayıp sorabilirsiniz.

YTD
    Pazartesi ben de arayıp soracağım. Ama siz de yukarıdaki 2 detayı öğrenebilirseniz tekrar edinilen bilgilerle karşılaştırma yapabiliriz.
    Belirtilen işleyişte banka sürekli olarak müşteri ile arasına bir komisyoncuya izin veriyor, ayrıca bu komisyoncu diğer bankaları da müşteriye önererek banka aleyhine bir rekabet yaratıyor. Bu iki koşul bir bankanın uzun süre kabul edebileceği koşullar değil. Ancak böyle bir durumu sağlayan bir dinamik oluşmuş ise, bu her zaman mevduatçının faydasınadır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Pazartesi ben de arayıp soracağım. Ama siz de yukarıdaki 2 detayı öğrenebilirseniz tekrar edinilen bilgilerle karşılaştırma yapabiliriz.
    Belirtilen işleyişte banka sürekli olarak müşteri ile arasına bir komisyoncuya izin veriyor, ayrıca bu komisyoncu diğer bankaları da müşteriye önererek banka aleyhine bir rekabet yaratıyor. Bu iki koşul bir bankanın uzun süre kabul edebileceği koşullar değil. Ancak böyle bir durumu sağlayan koşullar oluşmuş ise, bu her zaman mevduatçının faydasınadır.
    sn RXPU Bizler için netice önemli detaylarda boğulmayalım YF. küçük bi kurum değil ve 13 bankanın ortaklığında kurulmuş bi kurum mutlaka hukukçuları vardır.
    netice; bağcıyı dövmeyelim bağlardan üzümleri itina ile toplayalım.(ben bu konuyu önceki topikte şubat veya mart ayındada paylaşmıştım ama nedense bu kadar ilgi görmemişti)

not:faiz gelirlerimi diğer gelirlerimden ayırıyorum farklı şekilde kullanıyorum.(inanç meselesi)

sn RXPU Bizler için netice önemli detaylarda boğulmayalım YF. küçük bi kurum değil ve 13 bankanın ortaklığında kurulmuş bi kurum mutlaka hukukçuları vardır.
    netice; bağcıyı dövmeyelim bağlardan üzümleri itina ile toplayalım.
    Biz yine de eşeği sağlam kazığa bağlayalım da, ben şahsi olarak para işlerinde biraz detaycıyımdır.
    Meyvayı soymadan içi nasıldır bilemem, basket topuna kafa atmam , evi görmeden almam.

Biz yine de eşeği sağlam kazığa bağlayalım da, ben şahsi olarak para işlerinde biraz detaycıyımdır.
    Meyvayı soymadan içi nasıldır bilemem, basket topuna kafa atmam , evi görmeden almam.
    Sn rxpu yaşınızı ve mesleğinizi bilmiyorum.
    Bedava peynirin fare kapanında olduğunu bilecek yaş ve tecrübeye sahip olduğumu belirtmek isterim.

Amerikada işler kötüye gidiyor dünyada yaptıkları bumerang gibi kendine dönüyor.

https://www.facebook.com/RTAmerica/?...Gd1wmVUD8TLd_s

https://www.youtube.com/watch?v=YzhqO3iYlxk

Bu akşam iyi sorgulandım neyse umarım faydalı olmuşumdur tüm paylaşımcılara teşekkür ederim.

not:Yapılan tüm işlemlerdeki telefon konuşmalarımız kurum tarafından kayıt altına alınıyor.
    Son düzenleme : iki gozum; 12-08-2017 saat: 23:55.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •