Sayfa 770/1200 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. BRSAN

Kar marjları stabil bir hareket sergiliyor.EFK marjı %12 seviyesinde.Geçen sene %11 seviyesindeymiş.

ROE marjı %10 seviyesinde.

2017-2016/06 çeyreklik verilerinde satışlar %53 artış göstermiş.

Esas. Faal. Karındaki artış ise %70 oranında.

Veriler çok olumlu,tabi ki daha detay bakmak lazım.
    Stop Wishing Start Doing

2. Güne Bakış (Anadolu Yatırım)

Küresel piyasalarda risk iştahı artıyor. Geçtiğimiz hafta global çapta yaşanan satışların ardından hisse senedi piyasalarında toparlanma ön plana çıkıyor. Avrupa borsaları ve Wall Street'te yükselişler yaşanırken, BIST100 endeksi küresel piyasalardaki pozitif seyre paralel olarak geçen hafta yaşadığı kayıpları telafi etti ve haftanın ilk işlem gününü %2,41 primle 109.537 puandan tamamladı.
    Yeni günde alımlar sürüyor. K.Kore'nin Guam'ı vurma ihtimalini düşük gören küresel piyasalarda risk iştahındaki artış sürüyor. Japonya'da aylık %1,6'dan %2,2'ye, yıllık %4,9'dan %5,5'e revize edilen Haziran ayı sanayi üretiminin ardından Nikkei endeksi %1,31 primli iken, Shanghai endeksi %0,47 artıda. ABD vadelileri ise dünkü alımların ardından %0,30 artıdan işlem görüyor. Dün 3,5199-3,5388 bandında hareketini sürdüren USDTRY'de yeni günde işlemler yatay seyirle 3,5285'den geçiyor.
    Günün ajandası... Çarşamba günü açıklanacak FOMC tutanakları öncesinde dün FOMC'de daimi oy hakkına sahip New York Fed Başkanı Dudley'in açıklamaları takip edildi. Dudley, bu yıl bir faiz artışı daha beklediğini ve Fed'in bilanço küçülmesine yakın zamanda başlaması gerektiğini belirtti. Fiyatlamalara baktığımızda bilanço küçülmesi konusunda Eylül ihtimalinin masada olduğunu belirtelim.
    Bu sabah Almanya'dan ise büyüme verisini aldık. Alman ekonomisi 2Ç17'de yıllık %1,9 beklentisinin altında %0,8, çeyreklik %0,7 beklentisinin altında %0,6 büyüme gösterdi. Günün kalanında, içeride saat 10:00'da açıklanacak Mayıs ayı işsizlik verisi dışında önemli bir veri akışı bulunmuyor. Nisan ayında Türkiye'de işsizlik %10,5 seviyesinde gerçekleşirken, genç nüfusta işsizlik oranı geçen yılın aynı dönemine göre 3,8 puanlık artışla %19,8'e yükselmişti. Dışarıda ise bugün İngiltere Temmuz ayı enflasyon rakamları, ABD'de perakende satışlar verisi ve New York Fed imalat endeksi takip edilecek.

Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
    http://www.anadoluyatirim.com.tr/

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

BRSAN

4. Nasil doktuler ama.....
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

5. BRSAN SAHOL u yakaliyacak...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

6. bu verdiğim rakamları not edin, kaale alan varsa tabi
    XU 30 132,000 üstünde kaldığı sürece malınıza mülkünüze sahip çıkın
    altına sarkarsa yani endeks bozarsa önce 124,000 sonra 112,000
    ama ben üzerinde kalacağını varsayarak ıslık çalıp göbeğimi kaşıyarak yola devam ediyorum
    yazdıklarım sıradan bir ky paylaşımıdır, ciddiye alınacak bir tarafı yoktur
    benim penceremden teknik bunu söylüyor sadece bu

7. 132,000 üzerimde kalan bir xu 30 un hedefi size utopik gelmesin ama 164,000 dir
    yine söylüyorum benim teknik bakış açım budur ve beni bağlar

8. 132,000 bini kırdcak bir senrayo kedi fare oyununa dönen, amerikanın uzaktan kumanda füze sistemlerini satmak için yalandan yere çıkardığı dayanıklı dövüş, silah lobisi destekli kore-usa gerginliği
    yada şuan aklıma bir şey gelmiyor nasılsa bulurlar bir moktan sebep
    ama şuan için gayet iyi endeks
    tut pozisyonunda tutuyorum malımı

Sayfa 770/1200 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •