Sayfa 83/305 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 657 - 664 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

Ben yaklaşık 9 senedir bu hissedeyim henuz bir tavan gordugumu hatırlamıyorum. Yani gun sonunda baktigimda tavana degmiş anlık ama aciliş fiyatına geri gelmiş gunler oldu. Satacagimdan degil ama senede bir bu tadı yasatmalı. Taban da olabilir onu da yasatmalı Gezi zamanı endeks %10 dustugu gun CRDFA 1 kademe bile dusmemişti. Boyle enteresan bence takdire şayan bir hisse. Umarım karınınartırır ve daha iyi seviyelere gelir, 9 senedir ortagi olarak artık duygusal bir bagim oldu.

Bu 9 sene sure zarfında parayı Aselsan'a yatırsaydık 10 misli katlamıstı o da tartısılacak ayrı bir konu. Bir Aselsan da degil sonucta.

2.  Alıntı Originally Posted by Kanarya Yazıyı Oku
    Ben yaklaşık 9 senedir bu hissedeyim henuz bir tavan gordugumu hatırlamıyorum. Yani gun sonunda baktigimda tavana degmiş anlık ama aciliş fiyatına geri gelmiş gunler oldu. Satacagimdan degil ama senede bir bu tadı yasatmalı. Taban da olabilir onu da yasatmalı Gezi zamanı endeks %10 dustugu gun CRDFA 1 kademe bile dusmemişti. Boyle enteresan bence takdire şayan bir hisse. Umarım karınınartırır ve daha iyi seviyelere gelir, 9 senedir ortagi olarak artık duygusal bir bagim oldu.

Bu 9 sene sure zarfında parayı Aselsan'a yatırsaydık 10 misli katlamıstı o da tartısılacak ayrı bir konu. Bir Aselsan da degil sonucta.
    çok net bi şekilde hatırlıyorum geçen sene temettü vermeden önceki gün tavan da kapattı

3.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Sn marv önce lidfayı götürdüler...bu sene garfayı götürüyorlar...herhalde bize de sıra gelecektir....

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Size muhalif gibi yazıyorum ama lidfa da büyüme için uğraş çok bu konuda başarılılar adamlar satmak yada kira için uygun fiyatlardan ofisler aldılar.

Piyasa bunu görüyor yukarda arkadaşın dediği gibi Crdfa optimal seviyesinde altında risk alıyor dolayısıyla kaar aynı kalıyor. Şu an için 23 krs çok iyi temettü oranı ama bu kaar ile 5 sene sonra 25 krs temettü alırsak bu verimli bir yatırım olmuyor.

Tüpraş 50 tl vs iken 2 -3 tl temettü verirdi, kaarını katlandıkça 5 tl ve üzeri veriyor hisse fiyatıda uçtu. Yatırımcısı hem yüksek temettü hem hisse olarak değerlendirme sağlamış oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    nasil bir mantik nasil yatirimcilik anlamak guc ...
    sen 5 senedir verdigi temettulerle ayni hisseyi aldigini dusunerek bi hesap et bakalim maliyetin ve verdigi temettu bu sene ne oluyor ...
    inanmadiginiz kagida neden yatirim yaparsiniz anlamak guc
    varsin hisse kriz zamani dussun lot sayim ve verdigi temettugu beni ilgilendirir ayrica bankalar bukadar cok kar ederken ve sirketler finansman zararini kol gibi yazarken faktoringler bu durumdan beslenir ...
    birazda boyle dusunmek lazim ...
    Matematik hocana ödül vermek lazım. Temettü temettü deyip duruyorsun. Borsada amacın ne istikrarlı daha yüksek para kazanmak değilmi? İster yatırımcı ol ister olma yada speck ol ister a hissesi ister b hissesi sen kazandığın orana bak.
    Son beş yılda hektaş, Tüpraş, ford, taoşa, ttrak, ASELSAN vs bir çok firma temettü vermedimi? Bu hisseler ne yaptı?

Crdfa yi eleştirmemiz likit fon yada faiz gibi hareket etmesi. 23 milyon tl yi yıllık %13.5 ile faize koysan yıllık 3 milyon tl den fazla faiz getiriyor. Neden 2016 nın temettüsünü 2017 kasım 21 de alıyoruz.
    Neden girdim bu yıl kaarında bir artış bekliyordum hep böyle gitmez diyordum.

Piyasa fiyatlıyor işte yabancı ilgisi var mı? Yok
    Fiyat prim konusunda doğru orantılımı? Hayır

Niye bu hissedeyim defalarca yazdım hisse bes e altarnatif ve bir gün güçlü bir kar açıklama ihtimalini aldım.

Yaşlanacaksınız halen Crdfa prim yapmasın lot alalım diyeceksiniz.

5. Bu yaptığın ayıp creditwest düşerken düş çıkarken çıkma tekrar düşerken yine düş pes vallahi.

6.  Alıntı Originally Posted by lucaredkit Yazıyı Oku
    çok net bi şekilde hatırlıyorum geçen sene temettü vermeden önceki gün tavan da kapattı
    12 nisanda temettü verdidi 11 nisan açılış 1.58 kapanış 1.63 olmuş ne tavanı ???

7.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    12 nisanda temettü verdidi 11 nisan açılış 1.58 kapanış 1.63 olmuş ne tavanı ???
    Üstüne bürüt temettüyü koyun kaçtan kapamış

8.  Alıntı Originally Posted by lucaredkit Yazıyı Oku
    Üstüne bürüt temettüyü koyun kaçtan kapamış
    temettü dahil fiyata zaten neyi koyacam bunun en son tavanı maksimum yüzde 10 kendi

Sayfa 83/305 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •