50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Bakacaz ve göreceğiz. peki 70bin de malı kim neden aldı ki bu kadar taşıyor hiç bu bakımdan düşündünüz mü sizin mantıkla borsayı 70bine iten sistemde o zaman gizliden devlet içinde devlet mi?
sizin mantığa göre siyasi ve tiyatro oynandı mal düşürüldü şimdi de alındı mı?
#############
borsa tarihinde bu kadar sert ve bu kadar hızlı bir yükseliş görül dü mü hiç baktınız mı?
bidon hisse diye adlandırılan ve bir kaç haftada %500 yapan hisselre benzettim ben bu olayı vatandaş sattı alıcı aldıkça aldı şimdi ise belli bir ortalama ile satsa kar yazacak.
106500 aldatmaca hareketti kısacası 102500 üstü aldatmacaydı.millet açığa sattıkça aldılar olay bundan ibaret
10milyon TL açığa satanlar hiç bir şey adamlar 100milyon tl lik açığa basıyor güçlü olan kazanacak ve şuan GLOBAL nükleer savaştan dolayı
kazançlı çıkacaklar elinde mal tutmayanlar olacak.
bir kere elinde mal taşıyanlar topiklerimde yazdığım gibi milyonlarca TL faiz zararı yazarsa bekleyemez hızla satıp gitmeleri gerekli durdukça zararları artıyor.
25 Temmuzda 100.000$(300.000TL) bozdurup 74000lerden alan bir yabancı, 106000lardan çıktıysa yada çıkarsa 300.000TL'si 420.000TL yani 118.000$ olmuş demektir Bir yılda dolar bazında %18 kazanmış. Adamlar neden panik yapmalı anlamıyorum.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 temmuz 2016 dan söz ediyorsanız hiç o kadar geriye gitmeye gerek yok aralık 2017 de başladı hareket
şunun şurasında 6 AYDA geldik buraya.
DOLAR ı hemen alıp satarsınız ancak borsayı o kadar kaldırıp satmanız imkansızdır bu yüzden bu HERİF ve tayfası artık her kimse televizyon dergi internet ile REKLAM,ve olumlu haberler yapıp hiç borsadan anlamayan insanları bu reklam ile tuzağa çekip ellerine vereceklerdir,borsalarda hızlı endeks çıkışlarının düşmeye dönmesi o kadar hızlı olmaz 6 ay içinde 80binlere geliriz veya ekim ayında 85bin olabiliriz grafiklere ekledim yukarılarda (yazılarımı okurken tüm yazıyı başlık başından başlayıp okuyun yoksa bir anlam edinmesi zor olacaktır)
mesela OCAK 2017 haberler neydi?
youtube veya diğer sosyal medya haberleri insanlara korku verdi o kdar krktuk ki adamlar borsaları aldı ancak AYLIK grafikler ile son 20 yıl hatta 30 yıla bakmak gerekli ve dünyayı yönetenleri anlamak gerekli planlarını projelerini
bu yüzden bize son oyunlarını yükseltip oynadılar şimdi bilinçsiz yatırımcının yatırım yapması gerekli bizim gibi profesyoneller ise belli fiyat hedefleri koyup AÇIĞA satmaya başlar belkide sattık bunu kimse bilmez. ancak şurada ekim ayında portfoylerimiz iyi kazanacak ondan eminim
alt kademelerden açtığım açık pozisyonlarda mevcut isterlerse 121000 30yıllık direncine atsınlar yine batmam sabırla beklerim.
hatta daha da açık pozisyon açarım böylece adamlar kendi elleriyle beni zengin ederler birde buralarda hsse pazarlayan kendini bilmez insanlar sayesinde kısmetse ekim ayında çok daha zengin olurum.bilinçsiz yatırımcı ise aldıklarını satmak için 6 yıl bekler.
unutmayın borsa kazandırır ancak %15 faiz ortamında bunun olması ve DOlar ın aksine düşmesi olanaksız
doların düşmesi derken 3,3TL altından söz ediyorum televizyonlar 1 kuruş düşşe HABER yapıyor .
dolarda dip eylül başında sizin elinizden dolar almak için bilinçli bir şekilde 3,2TL ye kadar düşürülerek toplanacak
bende oradan biraz alacam.
aralık sonuna dolar kuru nu 4,21 TL bekliyorum.
şubatta ise 4,61TL ye kadar görecektir.
##########################
insanlar neye ne zaman yatırım yapacaklarını bilirse zaten kazanmak zor olacak.
ben ise buradan bunları bildiğim için fenomen olurum Click alma bakımından kendime bir kaç Face sayfası açarım
sadece oralardan aldığım reklam ücretleri ömürümün sonuna kadar yaşarım.
#####################
hepimiz gibi bende geleceği bilemem bekleyip göreceğiz
Ben görüşlerinize kısmet katılıyorum. Eylül veya Ekim start'lı,5-6 ay sürecek ve endeksin dolar bazında 22-23000'ler civarında olduğu bir noktada sonlanacak bir düşüş bekliyorum. Doların sene sonu 3,85-4 gibi olacağını düşünüyorum. Dolayısı ile endeksin 85,000-92,000 aralığına kadar inmesini bekliyorum.
Dolar sizin dediğiniz rakama gelirse, 4,21 yani, burumda endeks 92500-97000 aralığından dönecektir.
Doların, borsadaki düşüşün başlangıcı olacak Eylül-Ekim tarihinden önce, bir dip yapmasını ama bu dibin 3,40-3,45 arasında olmasını bekliyorum. Zira 3,5'yi psikolojik bariyer yaptılar zaten. 3,5 altı kırılımı ve 3,40-3,45 arası bir iki haftalık gezinme, herkesin direncini yıkacaktır ve millet satışa geçecektir.
Bu aralık, adamların borsadan ürkütmeden çıkıp dolara geçmeye çalışacakları aralıktır zaten.
Şuan bugün +%1,8 primli endeks
adamlar resmen vatandaşın elindekini satmaması için psikolojik baskıyı arttırıyor ancak artanlar daima en pahalı ve en vatandaşın elinde olmayan
koçhl,bankalar vs..
kısacası endekste ki ağırlıgı yüksek olan hisseler
akbank örneğini veririm daima sadece akbank %10 artsa tüm hisseler SIFIR getirse endeks %1 artıyor.
endeks teki ağırlıgı %10 çünkü
#############
ancak diğer yandan bakınca ise bizim gibi Açığa satmaya alışkın kişilere gelin pARA kazanın demekteler bugün.endeks hissesi mi Short çeksek yoksa VIOP mu shortt çeksek sabah karar veremedim.
############
ancak kısaca short çekmek short vakitte kazandırır bundan eminim.
#############
bidon hisselr için temel analiz programı satın alıp 1 aylık hepsinin içini dışının analizini yapın gözünüze bir kaç hisse çarpar
daha 3TL iken söylediğim PRKME,EDIP,BRMEN,zarar yazdırılıp aslında içleri boş olmayan hisseler.
görsel aldatmacayı iyi beceriyorlar
psikolojik savaş ı iyi yapıyorlar
bakalım eldekini vermeden satmaya devam.
BAGFS gözüme neden çarptı?
hacimsiz satıldı teknikte KISA vadede yüksek fiyat hedefi olması ve görsel algı oyunu oynanması ile takibe aldım buralar dönüş noktaları
Yerli yatırımcının eline verme ancak küçük hisselerde olur. Bankalar, dev holdingler, sanayi kuruluşları, bunları hangi yerli yatırımcı alacakmış ki? Şuan piyasalarda o kadar çok enstruman var ki adam her yerden para kazanabilir. Kaldıraçlı piyasaların yanında spot piyasa devede kulaktır. Bahsedilen tarzda by her endeks değerinde para kazanır, 110 bin endekste de 70 bin endekste de.
TR için felaket senaryosu ülkeye özel iç karışıklıktır. Onun dışında borsalar ve para piyasalarında radikal çöküşler olacağını sanmıyorum...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri