108.500 u kirinca bana gore ikili tepeyi teyit etti ama hala 20 gunluk 26 gunluk ortalamalar var, can simidi![]()
108.500 u kirinca bana gore ikili tepeyi teyit etti ama hala 20 gunluk 26 gunluk ortalamalar var, can simidi![]()
Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.
Hocam, orta bollinger 107777 ve sirasiyla 108000 deki 5-10 gunluklerin uzerine atarsa korkma![]()
Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.
Dow 22000 uzerine atti ,.. ben olumlu goruyorum...
Aynen dostum![]()
Neler oluyor Bist'te ?
![]()
Olu kedi olabilir,.. orta bollinger gecemedi...5 dk lik dondu tekrar, 10 dk lik eli kulaginda. Cok dikkatli olmak lazim, hacim cok yuksek ama Matrix te hacim bari yesil e dondu bu nasil istir anlamadim... uckaat olabilir... 26 gunlugu kirdigi anda kalanlarlada vedalasirim...
Herkese bol sans...
Yer İmleri