Sayfa 18/997 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by huskoz Yazıyı Oku
    500.000 euro/dolar veya bu meblağın tl karşılığını başka bir bankaya transfer etmek istesek;

Transfer edeceğimiz banka bunu ücretsiz olarak kendisi taşıyor mu?Böyle bir uygulama var mı?

Bir arkadaş bunun mümkün olduğunu söyledi.Ben de bu konuda tecrübeli olan forumdaşlara sorayım dedim.
    Alıcı banka kabul eder fakat parayı gönderen banka en yüksek ücreti kesmek isteyecektir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Akbank usd faiz 3,75 aldim. Su an icin hakikaten en iyis bu dediler, fazla üstelemedim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by huskoz Yazıyı Oku
    500.000 euro/dolar veya bu meblağın tl karşılığını başka bir bankaya transfer etmek istesek;

Transfer edeceğimiz banka bunu ücretsiz olarak kendisi taşıyor mu?Böyle bir uygulama var mı?

Bir arkadaş bunun mümkün olduğunu söyledi.Ben de bu konuda tecrübeli olan forumdaşlara sorayım dedim.
    Bazı bankalar fiziki dövizinizi zırhlı araçla kendileri taşıyorlar...

4. Cevaplar için teşekkür ederim.Çevremde parası olan ama 'devlet garantidir diye' veya 'nasıl taşıyayım o kadar parayı' düşüncesinde olup az faize razı olan insanlar var.

Taşıma işi oluyorsa masrafsız niyeti olanları uyarayım bari.Çevremdeki bazı insanları gördükçe bankaların neden bu kadar iyi kar yaptığını daha iyi anlıyorum.

Burda %0,5 fark için hiç düşünmeden banka değiştiren var.Çevremdekiler 3-4 puan aşağısına razı oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by huskoz Yazıyı Oku
    Cevaplar için teşekkür ederim.Çevremde parası olan ama 'devlet garantidir diye' veya 'nasıl taşıyayım o kadar parayı' düşüncesinde olup az faize razı olan insanlar var.

Taşıma işi oluyorsa masrafsız niyeti olanları uyarayım bari.Çevremdeki bazı insanları gördükçe bankaların neden bu kadar iyi kar yaptığını daha iyi anlıyorum.

Burda %0,5 fark için hiç düşünmeden banka değiştiren var.Çevremdekiler 3-4 puan aşağısına razı oluyor.
    ne 0,50 si haziran ayında 0,10 puan için banka değiştirdim eft dilekçesini yazarken banka pişman oldu oran iyileştirmesi yapmaya kalktı ama kabul etmedim ders olsun uyanıklara

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    ne 0,50 si haziran ayında 0,10 puan için banka değiştirdim eft dilekçesini yazarken banka pişman oldu oran iyileştirmesi yapmaya kalktı ama kabul etmedim ders olsun uyanıklara

7.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Akbank usd faiz 3,75 aldim. Su an icin hakikaten en iyis bu dediler, fazla üstelemedim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Merhaba,

Miktar ve vade nedir acaba? Ayrıca temdit mi yeni giriş mi? Ben 150k için 32 gün temdit 3.25 alabildim, maksimum budur dediler. Ancak sizinkiyle arada büyük fark var. Birde, şehir neresi acaba?

Saygılar,

8. +100 K

ykb

32-90 gün

%13,90

garanti

32-45 gün

% 13,65

ytd..

Sayfa 18/997 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri