dur daha esas oglan sahneye cikicak film yeni basliyor
Hamdım Piştim Yandım 31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi
Originally Posted by viper Yani diyorsun ki Ekim vadeyi , cuma kapanış değeriyle başlatalım doğru mu anladım Eger onu demek istiyorsan Tamam olur aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein Evet dogrusu bu sekilde olur...
Originally Posted by erhanacikgoz1 kısacası şimdide geçsek vade sonu sen otomatık geçirsende. cok birşey farketmeyecek eğer flat kalmayacaksak. yani sen bir nevi cuma günü piyasa kapanmadan 1 dakıka önce bu vadeyi flatlayıp otekı vadeden tekrar aynı pozu almış gibi yapacaksın. doğrumu anladım. böylese ben bayram sonrasına kadar pozumda devam edıyorum. Aynen öyle Ama dolar Euro gram altın faiz de alabilirsiniz Onlar kokuştu , kimsenin aldığı sattığı yok aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Originally Posted by *Bozkurt dur daha esas oglan sahneye cikicak film yeni basliyor Reis su yarışmaya iki kişi daha bulsana Psikolojik rakam 10 olsun 10 olursak bir sıfır atıp 1 kişiye indirgeyecegim yarışmayı O da ben olurum artık aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Originally Posted by şef agustos vade 1 poz 132400 short agustos vade 1 poz daha 132900 short
Originally Posted by şef agustos vade 1 poz daha 132900 short agustos vade 1 poz daha 133100 short
Originally Posted by şef agustos vade 1 poz 132400 short Originally Posted by şef agustos vade 1 poz daha 132900 short Originally Posted by şef agustos vade 1 poz daha 133100 short sn viper işini zorlaştırmak istemem. ortalamasını vereyim: 132800 short 3 poz
Originally Posted by şef sn viper işini zorlaştırmak istemem. ortalamasını vereyim: 132800 short 3 poz zahmet etmeseydin şef , çok naziksin ekstre nin yarısı sensin şef , canıma okuyacaksın
Forum Rules
Yer İmleri