Alıntı Originally Posted by KERAMET Yazıyı Oku
dedikleriniz çok mantıklı,çok gerçek konular lütfen sizi karalamaya çalışan,sindirmeye çalışan piyasayı dediğiniz gibi bu seviyelere sürükleyen kişilerin üç beş kuruşa kiraladığı pazarlama mesajları yazan kişilerin boş lafları üzmesin yazılarınızı kesmesin.dediğiniz gibi 10 gün tatilde 11 gün vadeli hesap veya likit fonda kalsak risk almamış oluruz.nostradamus bir çok olayı bilmiş bir kişi trumpın altın saçları dahil bilmiş videosunu izlemedim tam ama nükleer savaş söylediğiniz gibi şart çünkü insanlar artık aydınlanmaya başladı yönetenlerin nasıl yönettiğinin farkına varmaya başladık dünyanın hakimleri bizlerin iyiliğini ne zaman istemiş . taktikleriniz çok işe yarıyor özellikle çok adetli küçük emir girmeye başladım ve gördüm ki bizi karınca gibi izliyorlar.
yazılarınız günlük devam etsin ara vermeyin bırakın mantık dışı yazıları görmeyin .
depremler demekte nostradamus büyük ihtimalle tarihi büyük depremler olacak güneş tutulması ile birlikte
inşallah bakalım görecez hep birlikte

avrupa borsaları tarihi zirvelerde kaç aydır açın aylık uzun vade grafiklere bakın diyorum doğru söyleyeni kovarlar boşuna dememişler
neden çünkü işlerine çomak soktuk sanırım

kademeli az lotlar ile çok emir ile işlem yapın demekteyim daima.

ALTIN fiyatları konusunda şu ses tonunundan hayatının yalan olduğunu anladığım altın ve para piyasaları uzmanı olan Herif i televizyona ne zaman çıkartıp konuştursalar ALTIN 30-40 TL yükseliyor çünkü adam resmen satın elinizdekileri kapalım demekte.

ALTIN altın altın :c.başkanı bile söylemedi mi altın tutun diye bildiği çok şey var.

altın 85 tl idi şu UZMAN çakma uzman allah bilir kaç milyon aldı yorumları yapmak için satın dedi altın 148TL oldu
şimdi çıktı yok altın tutulmaz yok satın yok ben 130TL atlında kalmasını bekliyorum dedi.asıl ralli şimdi 40tL ekler gramda.

###########
neden altın?

çünkü bilinçli bir şekilde savaş çıakrtacaklar

çünkü para basılı paraya güven azalıyor.

ekonomik sistem çöktü çkecek

yeni sistem 2018 çöküşünden sonra kurulacak kriz o kdar hızlı gelecek ki piyasayı o yüzden ve bunu bilen büyükler sattığı için yükselttiler.reklamlar boşuna değil.

###########
21 agustos 25 agustos haftasında haftalık grafiklerde %7 yi aşan düşüş grafikte belli oluyor ilk gün belki hacimsiz biraz yukarı ancak son iki haftanın AŞAĞI bakaın diğer ismi ile ters kılıç grafikleri yönü zate n gösterdi. 105700 demekteler bende 106500 demiştim direnç diye şimdi ise destek olmalıydı çalışmadı daha altındayız üstünde olmamız
106500+ % 2 olması gerekli ki imkansız
altında kalınır sa 106500 -%5-7 gibi düşünün %7 gibi tekrar mal alıp %2 koyduktan sonra boşalta boşalta endeks devam eder..
tabii tek koşul altında bu koşul ise ŞELALE düşüşü başlamaması koşulu BAŞLARSA eylül başında ilk işlem gününde grafikte gösterdiğim gibi 91 000 endeks görülür
Kimisi bunu ÇİVİ düşüşü diye adlaNDIRIR kimileri ters dönmüş aşağı bakan uzun kılıç.

#### mantıklı düşünün
99 000 endeks biz ne dedik 102 500 kırarsa 106500 demedik mi? faizleri izleyin düşmezse borsa sert çakılır demedik mi?
düştü mü faizler? aksine DOLAR faizlerini bizim bankalar yükseltti.
kasım da kim ödeyecek 200 milyar doları
bankaların işleri iyi mi? yoksa 2017 yi yüksek zararla mı kapatacaklar
unutmayın bilanço oyunları ile geçen yıla göre kar rakamlarımı bende %50 marj ile alçaltıp yükseltirim