ing'de çok önce hesap açtırdığım için prosedürü hatırlayamadım.
selamlar iked.
ing'de çok önce hesap açtırdığım için prosedürü hatırlayamadım.
selamlar iked.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
mehtap ablam da yakıyor ortalığı.
abla yatırımlar hız kesmeden devam ediyor mu?
ekonomi nasıl gidiyor?
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
18 Ağustos Cuma 14:23 ERDOĞAN: ALMANYA'DAKİ BÜTÜN SOYDAŞLARIMA DİYORUM Kİ BUNLARIN HİÇBİRİNİ DESTEKLEMEYİN
Bence soydaşlarımız sandıkta Erdoğan için oy kullansın.
eee parite dusunce dolar fırlayacaktı hani powera gore oyle diyodu eee 1.19 dan 1.17 ye indi ama hala aynı dolar
dolar 3.75 ken de soyledim aylar once o zamanda burada caschci kaynıyordu herkesin aldıgı bisey dusmeye mahkumdur ...doları da bir hisse senedine benzeterim ben ..bir hisse senedinde kucuk yatırımcı coksa o senet duser dustukce duser ne kadar alsanda duser cunku kucuk yatırımcı habire alır maliyet dusurmek icin...dolarda aynı kucuk yatırımcı yani halk aldıkca oda yerinde sayıyor hic para babaları halka kazandırırmı ...borsa gercek anlamda terse donmeden dunya piyasaları donmeden buyuk bir siyasi jeopolitik olay olmadan dolar bostur tl hostur
![]()
Euro/USD paritesi düştüğü halde USD/TRY'nin yükselmemesi, USD/TRY kuru için alt sınırın sabitlendiğini gösteriyor. Parite inse de çıksa da dolar kurunun uzun süredir değişmediği bariz.
Yer İmleri